Administratieve duizendpoot v/m

Vacancies 18 November 2016
Saabs business area Surveillance is een van de meest vooraanstaande leveranciers van oplossingen voor zowel bewaking en detectie, evenals het lokaliseren van bedreigingen en voor de bescherming daartegen.

Closing date

09-Dec-2016

Location

Antwerpen

Contact

Annemarie Tuinstra E-mail
Apply for job!

What you will be part of

Het Surveillance onderdeel Traffic Management (TM) bedient klanten wereldwijd in de luchtvaart en de maritieme markt met geavanceerde oplossingen voor het veilig en efficiënt vervoeren van personen en goederen. Er zijn twee operationele eenheden binnen TM: • Air Traffic Management (ATM), dat systemen en middelen levert voor de veiligheid en efficiency op vliegvelden, het automatiseren van verkeerstorens en geavanceerde oplossingen voor onderzoek, ontwikkeling en evaluatie. • Maritieme Traffic Management (MTM) levert met hetzelfde doel geïntegreerde bundels maritieme oplossingen, zoals Fairway to Freeway voor havens en kustbewaking (Coastal Surveillance), inclusief: • Automatic Identification Systems (AIS), • Vessel Traffic Management Information Systems (VTMIS), • Port Management Information Systems (PMIS), • Terminal Operating Systems (TOS) en • Hydrografie en precisienavigatie. Vind je het een aantrekkelijk vooruitzicht om deel uit te maken van ons winnende team, dat toegewijd is aan veilige en efficiënte wereldwijde maritieme handel met focus op de havens en terminals? Heb je het talent en de gedrevenheid om het verschil te maken in complexe maritieme activiteiten in Europa? Voor onze vestiging in Antwerpen zijn we op zoek naar een: PARTTIME ADMINISTRATIEVE DUIZENDPOOT (v/m) die circa 16 tot 24 uur per week beschikbaar is en op basis van haar/zijn competenties, interesses en ontwikkeling allround wordt ingezet.

Your role

Je zoekt een uitdagende functie als administratieve duizendpoot, waarin je verantwoordelijk bent voor alle voorkomende financiële, secretariële en logistieke werkzaamheden. In deze zelfstandige functie neem je de telefoon op, ben je de receptioniste, coördineer je de post en facilitaire werkzaamheden aan ons gebouw (onderhoud, contact schoonmaakster, etc.). Je boekt onze zakelijke reizen, bestelt o.a. de kantoorartikelen, regelt de lunches en support bij trainingen of evenementen, die georganiseerd worden voor klanten. De financieel administratieve ondersteuning bestaat uit het scannen, boeken en voorbereiden en het betalen van inkomende facturen. Verder verzorg je het verzenden van facturen aan onze klanten, boek je verkooporders in ons boekhoudkundige systeem en bel je onze crediteuren betreffende openstaande facturen. Je support bij het maken van analyses en financiële verslaglegging. Verder ondersteun je bij de personeelsadministratie, zoals bijvoorbeeld de verlofadministratie, organisatie van trainingen en personeelszorg. Je regelt tot slot logistieke zaken, zoals het verzenden van onze software producten naar onze (inter)nationale klanten. Bovenal vind je het leuk om als “spin in het web” te werken in een internationale omgeving, zie je het werk liggen en pak je dit zelfstandig op.

Your experiences and skills

• Je hebt een bachelor diploma in een financiële en/of office management richting (of gelijkwaardig door ervaring). • Communicatief vaardig in woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal (vrijwel alle communicatie met collega’s en klanten vindt plaats in de Engelse taal); • Ruime ervaring met zowel financiële als administratieve werkzaamheden in de meest brede zin; • Ervaring met MS Office (Jira, Excel en Exact/boekhoudkundig pakket is een troef); • Je kunt flexibel omgaan met prioriteiten en plant taken zelfstandige in (eigen initiatief en “hands on”); • Beschikbaar voor ca 16 – 24 uur p/w; • Sociale en “warme” persoonlijkheid die goed in ons team past. Voor informatie kan je bellen met Annemarie Tuinstra (Human Resources Manager), +31 6 103227 29. Wil je reageren, stuur dan een kort en bondige CV met toelichting naar annemarie.tuinstra@saabgroup.com.

Saab is marktleider in defensie en security en is actief in zowel landmacht, luchtmacht, marine, civiele security en commerciële aeronautica. We hebben wereldwijd circa 15.000 medewerkers en operaties in elk continent. Technologisch gezien zijn we toonaangevend in vele markten. Ongeveer een vijfde van onze inkomsten wordt gespendeerd aan Research en Development. Saab is een internationale organisatie, die veel mogelijkheden biedt en waarbij onze medewerkers het verschil maken. We zijn ons bewust van de verschillen tussen mensen, en gaan daar respectvol mee om. Sterker nog: wij geloven in de kracht van die verschillen. Bij Saab werk je in een innovatieve, dynamische en internationale omgeving met ambitieuze collega’s, die een passie hebben voor techniek. Je werkt in een organisatie, waarin jouw vindingrijkheid kan uitgroeien tot haar volle potentieel. Onze bedrijfscultuur is informeel, open en vriendelijk. Wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden en houden rekening met jouw persoonlijke ambities en inzetbaarheid. De mens staat bij ons centraal; professionaliteit gaat bij ons hand in hand met collegialiteit en werkplezier. Wij bieden een goed salaris, een volledig pakket aan secundaire voorwaarden en flexibiliteit qua werktijden en werkomgeving.
Apply for job!