Administratör till utvecklingsavdelningen i Karlskoga

Vacancies 07 November 2019

Closing date

17-Nov-2019

Location

Karlskoga

Contact

Anna-Maria Törshagen [C] -
Anders Nyman +46 (586) 81467
Apply for job!

Din framtida utmaning

Till vårt kontor inom utvecklingsavdelningen Product Platform & Verification i Karlskoga söker vi nu en administratör. Avdelningen består av ca 120 medarbetare, fördelat på två orter, som arbetar inom hela utvecklingskedjan från teknik- och produktstudier till färdig produkt och vi hoppas att du vill bli en del av oss.

Ditt arbete består av att stödja avdelningens personal och säkerhetsställa att det administrativa ekorrhjulet rullar på. I din roll kommer du att ha kontakt med många olika stödfunktioner. Arbetet är fritt men vi ser gärna att du är välorganiserad och att du är duktig på att planera din arbetsdag.

Arbetet innefattar bland annat:
 

 • Granskning och attestering av fakturor
 • Ansvara för mötes- och konferensbokningar
 • Reseadministration i form av att boka resor, hjälpa till med reseräkningar samt granska reseräkningar
 • Inköp till avdelningen men även till utvecklingsprojekten
 • Ansvara för avdelningens bilpark
 • Dokumenthantering
 • Informationsutskick inom organisationen
 • Administrativa rutiner vid nyanställningar

Den du är idag

I denna roll är det viktigt att du är social, synlig och tillgänglig i verksamheten. Du är van vid att hålla många bollar i luften samtidigt och du tycker om att vara spindeln i nätet.
God kommunikationsförmåga värderar vi högt då du kommer att verka i många av våra gränssnitt och samarbeten. Vi ser också att du är prestigelös och ödmjuk i ditt sätt att vara och att du är samarbetsinriktad vilket innebär för oss att både dela egen kunskap och expertis men att också vara lyhörd för andras input.
 

Placeringsort är Karlskoga

Du har:

 • Tjänsten kräver gymnasial utbildning eller motsvarade arbetslivserfarenhet samt mycket god datorvana.
 • God kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska
 • B-körkort

      

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet. 

Vad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningstiden har gått ut.

If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal – to help protect people.

Apply for job!