Affärsprojektledare

Vacancies 11 February 2020

Closing date

10-Mar-2020

Location

Linköping

Contact

Veronica Fors [C] +46 (10) 2167716
Per Jörneskog +46 (13) 182852
Apply for job!

Din roll som affärsprojektledare

Inom Projekt & Program på Saab Aerostructures söker vi nu en erfaren affärsprojektledare med huvudsaklig uppgift att arbeta med projektledning i våra affärer.

Våra största kunder är idag och som vi även ser framöver Saab, Airbus och Boeing. Den här tjänsten passar dig med ett mycket stort engagemang där du kommer att ha en omfattande kontaktyta mot samtliga funktioner internt Saab, leverantörer/partners och kunder.

Du förväntas ansvara för följande:

  •         Leda ett projektteam
  •         Genomföra och leverera alla åtaganden i tilldelade affärsprojekt
  •          Styra projektet mot givna mål avseende tid, kvalité, teknik och ekonomi
  •          Löpande redovisning för affärsansvarig , styrgrupp och övrig organisation
  •          Företräda företaget i löpande kundmöten

Den du är idag

Du som söker behöver ha en utbildningsbakgrund som högskole- eller civilingenjör och då med inriktning teknik. Vi ser att tidigare erfarenhet från utvecklingsarbete är mycket värdefullt tillsammans med ett intresse för ny teknik och nya arbetssätt.

Arbetsuppgifterna kräver att du kan arbeta självständigt, har en analytisk läggning, har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra samt är drivande och flexibel.  Du har flerårig erfarenhet från projekt- och personalledning och du behärskar engelska i både tal och skrift.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vad du blir en del av

I affärsområdet Industrial Products & Services (IPS) ingår affärsenheterna Aerostructures, Avionics och Combitech, samt Ventures portfölj av hel- och delägda företag. IPS fungerar som en holding organisation där varje verksamhet utvecklar och arbetar med strategier för lönsam tillväxt efter förutsättningarna på respektive marknad. En stor del av affärerna sker på en så kallad business-to-business-marknad. Affärsområdet har cirka 2400 medarbetare och omsätter ungefär 4 miljarder SEK.

Din placering blir på affärsenhet Saab Aerostructures som utvecklar, industrialiserar och tillverkar flygplansstruktur för främst den civila men även till viss del för militära marknaden.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Kontaktpersoner:

Manager: Per Jörneskog +46 13 182852

HR-specialist Veronica Fors +46 73 418 77 16

Apply for job!