Aircraft technician

Vacancies 23 October 2019

Closing date

17-Nov-2019

Location

Ljungbyhed

Contact

Charlotta Lundblad +46 (10) 2174274
Mikael Wendeborn +46 (10) 2165259
Apply for job!

Flygtekniker till Ljungbyhed 

Din framtida utmaning

Till vår underhållsbas i Ljungbyhed söker vi nu Flygtekniker för arbete med Flygvapnets SK60 skolflygplan. Vi arbetar i en öppen, kreativ och krävande flygmiljö som är präglat av kunnande, förtroende och vilja  och där säkerhet och kvalité är viktiga ledord för oss.
I Ljungbyhed arbetar vi främst med underhåll och modifieringar av Flygvapnets skolflygplan SK60 samt underhåll av komponenter och annan utrustning men andra FPL typer kan bli aktuella.

Tillfällig tjänstgöring på våra övriga siter i Linköping, Ronneby, Såtenäs och Luleå kan förekomma.
 

Den du är idag

Vi söker dig som arbetat som flygtekniker eller mekaniker några år.

Du har antingen ett EASA Part-66 B1.1 certifikat med eller utan Typ Rating, RML V6 certifikat eller en godkänd CoR från en Part-147 skola med fullgjord praktik. Certifikat på SK60 är mycket meriterande, men inte ett krav.

Som person har du lätt att samarbeta och gillar att jobba i team, du är flexibel, engagerad och öppen för förändringar.  Att du har sinne för och gillar ordning och reda samt är miljömedveten är en förutsättning. Krav för tjänsten är också goda kunskaper i svenska och engelska samt körkort för bil.
 

Vad du blir en del av

Support and Services är ett affärsområde inom Saab som levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad, för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Support Solutions är en avdelning inom affärsenheten Aviation Services. Vi arbetar i en öppen, kreativ och krävande flygmiljö som präglas av kunnande, förtroende och vilja, där en god flygsäkerhetsmiljö är väsentlig. Integritet, omdöme och ansvarstagande kombinerat med kreativitet, samarbetsförmåga, flexibilitet och servicevilja är en förutsättning för att vår verksamhet ska fungera. Säkerhet och kvalité är viktiga ledord för oss.

Känner du att du stämmer in på vår beskrivning - tveka inte att söka!


Saab Business Areas

https://saabgroup.com/about-company/organization/business-areas/
 

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. 
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.
Du är välkommen in med din ansökan antingen på svenska eller engelska.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael W
endeborn, rekryterande chef +46 102165259 eller
Charlotta Lundblad, HR Specialist Recruitment +46 734 34 12 74.

If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal – to help protect people.

Apply for job!