Assistent till Head of Sourcing & Production

Vacancies 13 May 2019

Closing date

24-May-2019

Location

Järfälla

Contact

Josefin Andersson +46 (10) 2156097
Charlotta Björklund +46 (10) 2156238
Apply for job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av

Inom affärsområdet Surveillance skapas effektiva säkerhetslösningar för övervakning samt för upptäckt av och skydd emot hot. Produktportföljen omfattar luftburen, markbaserad och naval radar, elektronisk krigföring, stridssystem och C4I-lösningar.

Inom Sourcing and Production är vi cirka 250 personer i Järfälla. Vi ansvarar för inköp, industrialisering, kvalitetssäkring och tillverkning; från prototyp till serieproduktion.

Din framtida utmaning

Vill du vara med och stötta Surveillance Sourcing & Production-organisation med varierande uppgifter där du själv har stor möjlighet att påverka din arbetsdag? Då har vi tjänsten för dig!

I rollen som assistent är din huvudsakliga uppgift att administrativt stötta organisationens chefer och medarbetare med varierande ärenden och uppgifter; till exempel att planera, boka, koordinera möten och skriva protokoll, ta fram underlag för möten, koordinera och följa upp olika typer av aktiviteter och handlingsplaner, attestera fakturor samt hantera resebokningar och reseräkningar. I samråd med chefen för Sourcing & Production kommer du att planera, strukturera och följa upp enhetens ledningsmöten. En annan viktig uppgift är att säkerställa informationsflöden inom vissa kanaler samt att hålla ordning på enhetens dokumentation.

Primära arbetsuppgifter

  • Administrativt stöd till enheten
  • Koordinera enhetens aktiviteter, handlingsplaner och möten
  • Ansvara för strukturen av enhetens dokumentationshantering

Du som söker tjänsten

Du som söker den här tjänsten ska ha erfarenhet av administrativt arbete. Du har avslutad gymnasieutbildning och vi ser det som meriterande om du har kompletterat med någon form av eftergymnasial utbildning. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som person tycker du om att ge service och att hjälpa andra. Du är van vid att arbeta självständigt, prioritera och fatta egna beslut i en vardag där mycket kan vara på gång samtidigt. Du värnar om struktur och är duktig på att hålla ordning och reda. Du gillar att lära dig nya saker då vi kontinuerligt förbättrar och utvecklar verktygen (systemen) som vi använder.

Rollen innebär ett brett kontaktnät, så du behöver vara lyhörd och trivas med att samarbeta med andra assistentnätverk, chefer och medarbetare.

Tjänsten kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med gällande säkerhetsskyddslagtiftning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Apply for job!