Change Monitor för Gripens underhållssystem

Vacancies 12 February 2020

Closing date

01-Mar-2020

Location

Linköping

Contact

Lisen Götze [C] +46 (10) 2167765
Jan Ahlgren +46 (13) 183734
Apply for job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Affärsenheten Gripen Support levererar tjänster, åtaganden och produkter inom området Integrated Logistic Support som ska täcka hela livscykeln, från utveckling, via driftsfas till och med avveckling. Detta bidrar till att Saab kan leverera hållbara supportlösningar och tjänster i syfte att få våra kunders produkter och system att fungera bra i drift, med god tillgänglighet och driftsäkerhet samt till låga underhållskostnader.

Vi behöver förstärka vår grupp med ytterligare Change Monitor till utveckling av Gripens underhållssystem.

Din framtida utmaning

Som Change Monitor kommer du att vara ändringssammanhållande med ansvar för utvecklingsärenden, modifieringsärenden och rättningar för kontinuerlig leverans för Gripen. Du kommer att ansvara för ändringens hantering genom att leda förberedelserna och ta upp ärendet till beslut i Change Board samt vara behjälplig projektet när ärendet ska avslutas. 

Den du är idag

Dina personliga egenskaper är av stor betydelse, och du som söker denna tjänst gillar att vara i rörelse, är nyfiken, orädd och uppskattar utmaningar. Du sätter kunden i fokus och har ett lösningsinriktat förhållningssätt. Det är för oss viktigt att du vågar utmana på ett sätt som innebär att vi förbättrar våra arbetssätt.

Som vår nästa kollega ser vi även att du är kommunikativ och metodisk i ditt arbetssätt och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan!

Apply for job!