Chefsassistent

Vacancies 11 July 2019

Closing date

06-Aug-2019

Location

Huskvarna

Contact

Exina Karmanik [C] +46 (10) 2168267
Jan Widerström +46 (8) 4630202
Apply for job!

Är du en person som brinner för service, ofta beskrivs som engagerad och trivs med en bredd av arbetsuppgifter? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu en chefsassistent där du är koordinatorn som är med och skapar ordning och reda på avdelningen och stöttar verksamheten med allt från mötes- och konferensbokning till att föra protokoll vid möten och en mängd praktiska göromål.

Din framtida utmaning

I din roll som chefsassistent kommer du att vara möteskoordinator för stående möten, till exempel ledningsmöten, informationsmöten, projektmöten, konferenser med mera, sköta resebokningar och besöksbokningar. Du kommer också att stötta vid praktiska göromål på möten som att starta igång skypelänkar och boka fika. Vidare kommer du att vara behjälplig vid nyanställningar, skriva protokoll vid till exempel ledningsmöten och uppföljning/uppdatering av olika typer av dokument. Arbetet innebär också att beställa kontorsmateriel och datorer samt att uppdatera information på interna hemsidor. Du kommer att arbeta i ett team om flera assistenter.

Den du är idag

Vi söker dig som har

  • gymnasieutbildning,
  • erfarenhet av administrativt arbete, gärna från hotell och servicebranschen,
  • kan uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska och engelska,
  • god datavana och behärskar officepaketet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst och ser gärna att du som person är självgående och trygg i dig själv. Du är en öppen och social person som brinner för en hög nivå av service. Du har förmågan att självständigt driva uppdrag och vi ser att du är en strukturerad person med gott ordningssinne. Du ska vara noggrann och ansvarsfull som person samt ha en kommunikativ förmåga. Du bör trivas i ett företagsklimat med högt tempo och med höga krav på ordning och reda.

Vad du blir en del av

Avionics Systems utvecklar och tillverkar säkerhetskritiska system och utrustning för krävande tillämpningar i flygplan, helikoptrar och obemannade farkoster. Avionics Systems produkter inkluderar bland annat den nya generationens Head-Up display system, datorer, kontrollsystem och kommunikationssystem. Till exempel levererar vi mjukvara och hårdvara till militära och civila flygande farkoster. Många av dessa produkter utvecklas tillsammans med andra delar av Saab och externa partners.

Avionics Systems har mer än 350 anställda i flera olika länder och våra projekt genomförs i en internationell miljö. Produktområdena Control & Actuation, Gripen, Integrated Avionics, Customer support, Acquisition and Communcation Systems samt Engineering är alla en del av affärsenheten Avionics Systems och har kontor i Järfälla, Huskvarna och Centurion.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Välkommen med din ansökan!
 

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Apply for job!