CNC Operatör med inriktning mot slipning

Vacancies 02 July 2020

Closing date

23-Aug-2020

Location

Huskvarna

Contact

Agneta Bomberg +46 (10) 2168011
Therese Barkne +46 (73) 4183318
Apply for job!

Vad du blir en del av

I affärsområdet Industrial Products & Services (IPS) ingår affärsenheterna Aerostructures, Avionics, Combitech och Vricon, samt Ventures portfölj av hel- och delägda företag. IPS fungerar som en holdingorganisation där varje verksamhet utvecklar och arbetar med strategier för lönsam tillväxt efter förutsättningarna på respektive marknad. En stor del av affärerna sker på en så kallad business-to-business-marknad. Affärsområdet har cirka 2400 medarbetare och omsätter ungefär 4 miljarder SEK.

Vill du vara med och stötta vårt arbete med teknik i framkant? Då är du välkommen till Saab Avionics Systems. Inom Saab arbetar vi ständigt med att utveckla befintlig och ny teknik för att tillmötesgå kundens behov. Vi arbetar löpande med att utveckla vår kompetens. Våra medarbetare är vår allra viktigaste resurs och så kommer det alltid att vara, samtidigt ställer vi höga krav då vår ambition är att leverera produkter och system av högsta kvalité. Vi söker därför engagerade och motiverade medarbetare med hög grad av affärsmässighet och som är målinriktade. Vi ställer stor vikt vid att skapa förtroende både internt gentemot varandra men också gentemot våra kunder. Vi söker medarbetare som vill arbeta i en miljö som kännetecknas av kunskap, förtroende och vilja.

Din framtida utmaning

Att vara delaktig vid tillverkning av precisionsbearbetade komponenter. Främst till flygindustrin och försvarsindustrin.

Vi söker en operatör för avancerad CNC hålslipning samt rundslipning, även manuell hålslipning, rundslipning och planslipning.

Erfarenhet av Studers styrsystem som i grunden bygger på Fanuc är meriterande.  Du kommer att arbeta med snäva toleranser och fina ytor i små serier. Material som bearbetas är rostfritt stål. Du ställer självständigt maskinerna och ansvarar för att utförda mått kontrolleras och dokumenteras. Till din hjälp för att verifiera måtten använder vi, Lufttolkar, Mikrokator, Millimess samt Hålindikator.

Utöver slipning kan även övrigt allmänt verkstadsarbete förekomma.

Programmering samt framtagning av ställdatablad utförs av operatören.

Erfarenhet som NC operatör räknas som en merit.

Du blir en del av en engagerad och positiv arbetsgrupp om 13 personer med mångsidiga arbetsuppgifter som ställer krav på ansvar och förmåga att prioritera.

Den du är idag

Du har lätt för att kommunicera och trivs med att samarbeta. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, strukturerad och har en god planeringsförmåga. Du drivs av att arbeta målorienterat och självständigt.

Arbetstiden är förlagd på dagtid, men skiftgång kommer att förekomma.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Apply for job!