CNC-operatör

Vacancies 12 September 2019

Closing date

06-Oct-2019

Location

Karlskrona

Contact

Richard Herbertsson [C] -
Anders Harderwijk +46 (455) 683340
Apply for job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. På Saab Kockums AB är produktionen hjärtat i varvsverksamheten. Vi ansvarar för nybyggnation, ombyggnad samt underhåll av ytfartyg och u-båtar. Att jobba hos oss innebär att du får jobba med morgondagens teknologi i en miljö som andas både nytänkande och världsarv. För att Saab Kockums AB ska kunna tillhöra världseliten, både på ytan och under, krävs framsynthet, fantasi och kreativitet. Kanske är just Du den vi söker.

Din framtida utmaning
Vill du vara en del i bygget av världens mest moderna ubåt med den senaste tekniken? Vill du utveckla ditt yrkeskunnande och vara en del i ett av de mest spännande industriprojekten på 2000-talet? Vi söker dig som har kunskap inom CNC, Mastercam och olika styrsystem. Som CNC-operatör vid Saab Kockums kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att programmera och övervaka CNC-robotar för arbetsuppgifter inom ombyggnad, tillbyggnad, reparation och underhåll av fartyg. Dessutom jobbar vi i en mängd olika material ifrån lättmetall till specialstål för ubåtstillverkning. Det gör att jobbet är mycket varierande och ger goda möjligheter att utveckla ditt hantverk och yrkeskunnande.

Den du är idag
Att arbeta i vår produktion ställer krav på dig som medarbetare. Den hårda konkurrensen om utrymme, gör samarbetet över avdelningsgränserna vitalt. Därför bör du ha en förmåga att samarbeta och uppfatta hur ditt arbete kommer att påverka dina arbetskamraters arbete. Som CNC-operatör hos oss är det viktigt att du som medarbetare är noggrann och att du drivs av en vilja att utvecklas. För att du ska lyckas hos oss har du en gymnasieutbildning med teknisk inriktning och mångårig erfarenhet inom CNC. Du har en grundutbildning inom svarv/fräs, erfarenhet från golvverk modell större med Heidenhain styrsystem eller erfarenhet från karusellsvarv med styrsystem Siemens samt flerårig maskinvana. Att du har goda kunskaper inom mätteknik och behärskar MasterCam ser vi som självklarheter. Att du har god datorvana, har lätt för att samarbeta, gillar att ta ansvar och gillar utmaningar är också viktiga egenskaper för att du ska lyckas hos oss. Tjänsten omfattas av försvarssekretess.

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill och har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Oscar Anderberg, oscar.anderberg@skill.se, 0455-325363.

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Apply for job!