Delprojektledare inom integrerat logistikstöd

Vacancies 23 March 2020

Closing date

10-Apr-2020

Location

Linköping

Contact

Linda Molin [C] +46 (10) 2165329
Thomas Nord +46 (10) 2164793
Apply for job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi söker dig som vill skapa största möjliga tillgänglighet till lägsta möjliga livscykelkostnad för våra produkter.

Din framtida utmaning

Du kommer att arbeta med Integrated Logistics Support (ILS) inom utvecklingsavdelningen på Saab Dynamics. I tjänsten ingår att leda och följa upp delprojekt inom ILS och att företräda företaget i kundmöten samt att verka som systemingenjör inom ILS. Som systemingenjör inom ILS kommer du att och ta fram krav på nödvändigt logistikstöd samt utveckla underhållslösningar för att optimera produkternas livslängd.

I arbetet kommer du att komma i kontakt med flera av de ingående elementen inom ILS så som driftsäkerhets- och underhållsanalyser, reservdelsberedningar, utbildning och teknisk dokumentation. Arbetet sker i nära samarbete med övriga discipliner på företaget. Det kommer även att finnas möjlighet att delta i vår verksamhetsutveckling för att ständigt förbättra våra processer och metoder.

Din profil

Vi söker dig som vill leda andra samtidigt som du arbetar praktiskt inom ILS-området. Då du planerar både ditt eget och andras arbete ser vi att du har förmågan att se saker ur ett större perspektiv samtidigt som du har en god analytisk förmåga. Att ständigt utvecklas och fördjupa dig inom området och produkten är för dig en naturlig del av arbetet. Din formella bakgrund är teknisk utbildning, lägst med kandidatexamen, och du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Du ska ha jobbat några år inom ILS samt gärna ha erfarenhet från projektledning.
 

Vad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, utvecklar vapensystem och produkter inom försvarsindustrin. Våra teknikområden innefattar bland annat understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och utbildningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Hos oss står teamkänsla och teknikutveckling i fokus. Vi har ett integrerat arbetssätt tillsammans med övriga delar av företaget och är delaktiga under produktens hela livscykel. ILS-sektionen är en del av utvecklingsavdelningen på Saab Dynamics i Linköping där du kommer att ha din huvudsakliga arbetsplats.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Resor i tjänsten förekommer.

Apply for job!