Destruktionstekniker

Vacancies 07 January 2020

Closing date

31-Jan-2020

Location

Linköping

Contact

Linda Molin [C] +46 (10) 2165329
Lars-Olof Villén +46 (13) 185884
Apply for job!

Din framtida utmaning

Som destruktionstekniker arbetar du med provtagning av ytbehandlingsbad samt tillsatser av kemikalier i dem. Du ansvarar tillsammans med underhållspersonal för driften av ytbehandlings- och vattenreningsanläggningen. Du har både interna och externa kontakter och arbetet är mycket självständigt.

Destruktionsteknikertjänsten är en dagtidstjänst med rullande jour – i dagsläget var tredje vecka.

Ytbehandlingssektionen består av ca 15 medarbetare som utför både manuell ytbehandling och ytbehandling i en automatiserad line.

I rollen rapporterar du till produktionsledaren för ytbehandlingssektionen.

Den du är idag

Arbetet kräver stor noggrannhet och för att lyckas i rollen söker vi dig som är strukturerad, stresstålig och riskmedveten.

Erfarenhet kring kemikaliehantering är meriterande men dina personliga egenskaper är allra viktigast - mycket stor hänsyn kommer att tas till dem och dina

tidigare erfarenheter.

Vad du blir en del av

På ytbehandlingssektionen sker ytbehandling och målning av plåtar och maskintillverkade artiklar till Gripen, T7 och Saab-interna kunder. Ytbehandlingssektionen är en del av Saab Aeronautics.

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Vänligen observera att urval sker löpande och att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan redan idag - vi ser fram emot den!

Apply for job!