Driven administratör med servicekänsla

Vacancies 05 April 2019

Closing date

28-Apr-2019

Location

Linköping

Contact

Exina Karmanik [C] +46 (10) 2168267
Mattias Lindström +46 (13) 182840
Apply for job!

Är du en serviceinriktad administratör som gärna hugger i där det behövs? Då är det dig vi söker!

Din framtida utmaning

I rollen som administratör kommer du att stötta avdelningarna Maintenance Production och Inköp på Gripen Support i Malmslätt. Administratörerna har tät dialog och samarbetar dagligen med varandra för back up och lärande.

I dina arbetsuppgifter ingår att planera, boka och koordinera möten, att ta fram underlag för möten, reseplanering, hantera e-post och kalender. Du kommer ockå att hantera besöksanmälningar samt tillhörande administration.

I dina arbetsuppgifter ingår även:

  • Aktivt delta vid ledningsgruppsmöten
  • Hantera beslutsloggar och protokoll
  • Beställa kontorsmaterial
  • Felanmälan på kontor och kontorslokaler
  • Posthantering
  • Övriga uppgifter kan tillkomma

Den du är idag

Vi söker dig som har slutfört gymnasial utbildning gärna med inriktning mot handel eller ekonomi och har flerårig arbetslivserfarenhet från arbete som administratör eller chefsassistent. Du är van att att arbeta självständigt, kunna prioritera och fatta egna beslut. Det krävs att du har ett serviceinriktat arbetssätt och har lätt för att samarbeta och skapa kontakter.

I rollen krävs det att du har hög integritet, är lyhörd och flexibel vad gäller förändrade förutsättningar och snabbt uppkomna situationer. Som administratör är du ansiktet utåt därför är det viktigt att du har en positiv inställning och tycker om nya möten med människor.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat på Saab.

Vi ser också att du har:

·         Goda kunskaper i Officepaktetet

·         Förmåga att skapa helhetsperspektiv och lösa problem

·         Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
 

Vad du blir en del av

Support and Services är ett affärsområde inom Saab som levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad, för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Om Saab

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och
marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.


Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

 

Apply for job!