Driven ingenjör inom GSE till Saab AB i Arboga

Vacancies 16 March 2020

Closing date

13-Apr-2020

Location

Arboga

Contact

Jens Fredensborg +46 (10) 2171098
Agneta Larsson +46 (589) 82768
Apply for job!

Är du en driven Ingenjör med stort teknikintresse?

Har du tidigare erfarenhet av underhållssystem och letar efter nya utmaningar?
Vi expanderar och söker nya medarbetare.

 

Din Roll

Vi behöver bli fler och söker dig som vill ingå i vårt team där vi vidmakthåller och utvecklar underhållsutrustningar och verktyg inom både elektronik- och mekanikområdet till olika flygplan. Hos oss jobbar du med kravställningar, analys av gränssnitt mellan flygplan och underhållsutrustning samt söker nya lösningar för realisering av utrustningar.

Rollen kan innebära en del resor till våra sektioner på annan ort, till våra kunder och till Försvarsmaktens förband. Din placering är på vår Saab site i Arboga.

Din Profil

Vi söker dig som är driven och har god initiativförmåga som har ett stort teknikintresse. Du är högskoleingenjör, alternativt med motsvarande arbetslivserfarenhet. Oavsett bakgrund behöver du ha en stark vilja att lära dig nya saker och växa tillsammans med dina kollegor

Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Krav för tjänsten

·         Högskoleingenjör (eller motsvarande arbetslivserfarenhet)

·         Bra kunskaper I engelska och svenska (både tal och skrift)

·         Körkort kategori B
 

Meriterande

·         Erfarenhet av flygunderhållssystem

·         Kravhantering

·         ILS (Integrated Logistic Support)

·         God förmåga att läsa och förstå konstruktionsunderlag
 

Vad du blir en del av

Sektionen Avionics and Armament ingår i avdelningen Ground Support Equipment Department (GSE). Avdelningen arbetar främst med affärer riktade mot underhållssystemen för Försvarsmaktens flygplan och helikoptrar samt faciliteter och hangarer, vi har verksamhet i Linköping, Arboga och Östersund. Våra affärsuppdrag består av att utveckla och försörja underhållssystemen med rätt utrustning så att förebyggande- och avhjälpande underhåll kan utföras hos våra kunder, slutanvändare och operatörer- Vi är en del av affärsområdet Support & Services inom Saab AB.

Känns det här jobbet intressant? Tveka inte att söka redan idag. Vi använder oss av löpande rekrytering i den här processen. Välkommen med din ansökan!

Saab erbjuder en arbetsplats som prioriterar sitt åtagande om att skapa en hälsosam balans mellan arbete och fritid för alla medarbetare. Bra arbetskultur, generösa förmåner, flexibla arbetstider och ett aktivt föreningsliv är några av förutsättningarna som erbjuds våra anställda

Läs mera om oss på www.saabgroup.com

Apply for job!