Elektriker

Vacancies 11 September 2019

Closing date

13-Oct-2019

Location

Muskö

Contact

Richard Herbertsson [C] -
Ulf Ganestad +46 (10) 8231463
Apply for job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Saab representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Våra kunder finns inom svenska försvarsmakten men även inom utländska försvarsmakter och företag. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss och att arbeta med den senaste tekniken inom det marina området. Din vilja till utveckling och dina personliga egenskaper väger tungt när vi nu utökar vår avdelning.


Din framtida utmaning
Vara med och se till så att Svenska marinens tillgänglighet är bästa möjliga.
Felsöka och underhålla fartyg med hög teknisk nivå och komplexitet.
Kunna arbeta och uppträda strukturerat och professionellt i plötsliga uppkomna situationer.

Den du är idag
En glad och positiv kille eller tjej, du har en yrkesexamen inom elkraft eller motsvarande arbetslivserfarenhet och en tidigare erfarenhet av arbete på marina elkraftsystem eller inom den tyngre industrin. Du skall ha en praktisk erfarenhet av hantering av olika mätsystem där datoriserade mätsystem är meriterande. Det är även meriterande om du innehar en elsäkerhetsutbildning samt erfarenheter av PLC system. Vi ser gärna att du innehar certifikat för lödning av elektriska och elektroniska system. Arbetets beskaffenhet ställer krav på att du behärskar engelska i såväl tal som skrift.


Kvalifikationer
Praktisk erfarenhet av hantering olika mätsystem där datoriserade mätsystem är meriterande.
Ritning- och schemaläsning
Komponentkännedom
Datavana

Meriterande
Tidigare arbetslivserfarenhet av marina elkraftssystem
Elsäkerhetsutbildning samt erfarenheter av PLC system


Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.
Saab Kockums har valt att i denna rekrytering samarbeta med Skill. Kontakta ansvarig rekryterare Oscar Anderberg för mer information. oscar.anderberg@skill.se, 0455-325363

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Apply for job!