Elmekaniker

Vacancies 04 September 2019

Closing date

29-Sep-2019

Location

Karlskrona

Contact

Richard Herbertsson [C] -
Peter Johnsson +46 (10) 2174658
Apply for job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Våra kunder finns inom svenska försvarsmakten men även inom utländska försvarsmakter och företag. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss och att arbeta med den senaste tekniken inom det marina området. Din vilja till utveckling och dina personliga egenskaper väger tungt när vi nu utökar vår avdelning.Din framtida utmaning
Är det dags att vidareutveckla dig inom underhåll? Saab Kockums har påbörjat produktionen av världens modernaste ubåtar med den absolut senaste tekniken. Samtidigt skapar vi i Karlskrona ett av världens modernaste skeppsvarv. Vi behöver dig! Du kommer få använda dina befintliga underhållskunskaper på hela Saab där produktionen är i full gång och där ditt arbete som Elektromekaniker blir centralt för att produktionen ska hålla takten. Du kommer använda dina kunskaper inom el och styrsystem(Mitsubishi) för att lösa de problem som uppstår i produktionen.
Dina arbetsuppgifter kommer vara att serva hela produktionen med deras redskap och maskiner. Snabbtänkt och kvalitetsmedveten är viktigt då det ibland krävs snabba lösningar innan en långsiktig är på plats. Resejobb kan förekomma för Saabs räkning då din kompetens kan komma att behövas inom koncernen. Resejobben handlar om industrijobb utanför koncernen och kan handla om påsvetsuppdrag runt om i världen. På dessa uppdrag är du en reparatör av utrustning inom mekanik och el.

Den du är idag
Vi ser att du som söker jobbet som elektromekaniker hos oss har sedan tidigare erfarenhet av underhållsarbete inom industriell tillverkning. Som elektromkeaniker hos oss är det viktigt att du som medarbetare är noggrann och att du drivs av en vilja att utvecklas. Innan anställning kommer du att genomgå en säkerhetsprövning och ett hälsotest. Säkerhetsprövning innefattar bakgrundskontroll och drogtest. Att arbeta i vår produktion ställer krav på dig som medarbetare. Den hårda konkurrensen om utrymme, gör samarbetet över avdelningsgränserna vitalt. Därför bör du ha en förmåga att samarbeta och uppfatta hur ditt arbete kommer att påverka dina arbetskamrater arbete.

 

Krav
Erfarenhet inom underhåll inom industriell tillverkning
Du har verkstadsvana av maskinbearbetning - manuella maskiner
Utbildning inom el/automation
Erfarenhet av ritning och schemasläsning
Flexibilitet, Samarbetsförmåga, Initiativförmåga och prestigelös.
Datorkunskap
Körkort

Meriterande

Erfarenhet av Mitsubishi som styrsystem.
Van vid administrativt arbete vid underhåll ex riskhantering, underhållsplanering
Tidigare arbete som elraparatör
Tidigare arbete inom varvsindustrin

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Kontakta ansvarig rekryterare Oscar Anderberg, 0455 - 325363 , oscar.anderberg@skill.se

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Apply for job!