Examensarbete: Visualisering av continuous integration and delivery

Vacancies 08 October 2019

Closing date

15-Dec-2019

Location

Linköping

Contact

Alexander Lindstrand +46 (10) 2167855
Patric Wernqvist +46 (10) 2164223
Apply for job!

Din framtida utmaning

Continuous integration och continuous delivery möjliggör iterativ utveckling av stora och komplexa mjukvarusystem. Mjukvaruprodukten utvecklas i små delsteg som integreras och testas kontinuerligt i en kedja av testaktiviter. Visualisering av resultaten är en central hörnsten för continuous integration och continuous delivery, och möjliggör snabb feedback till utvecklare och andra stakeholders.

Målet med examensarbetet är att undersöka och rekommendera lösningar för visualisering av integrations och testresultat:

·         Kartlägga och jämföra etablerade lösningar för visualisering av integration och testresultat (t ex olika Jenkins-plugins)

·         Summera behov av visualisering av resultatet i en continuous integration och delivery pipeline genom intervjuer med utvalda representanter från olika delar av organisationen

·         Rekommendera lösningar för visualisering av integration och testresultat på kortare och längre sikt

Den du är idag

Du är i slutet av din civil eller högskoleingenjörsutbildning inom Datateknik eller motsvarande och skall påbörja ditt examensarbete.

Vad du blir en del av

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Urval sker löpande skicka därför in din ansökan redan idag!

Apply for job!