Fältinstallatörer till Saab

Vacancies 27 August 2019

Closing date

24-Sep-2019

Location

Arboga

Contact

Jens Fredensborg (On Leave) +46 (10) 2171098
Daniel Eklund -
Apply for job!

Communication & Tactical Solutions i Arboga söker resande installationstekniker för spännande uppdrag
 

Din roll

Vi erbjuder ett fritt, omväxlande och roligt arbete. Som resande installationstekniker är du en del av ett team som arbetar runtom i hela Sverige med Arboga som vår bas.

Du kommer arbeta med installationer i försvarets telenät. Du kommer att planera ditt installationsuppdrag och dagliga arbete, ansvara för material och transporter samt vara Saabs representant ute i fält. Du hanterar kontakter med kunden och eventuella underleverantörer.

Du kommer installera den senaste tekniken inom radiolänk, radio, fiber och IP på olika anläggningar runt om i Sverige, även utlandsprojekt kan förekomma om du har intresse av det. Uppdragens längd kommer variera.

Arbetet innebär frihet under eget ansvar, arbeta utomhus såväl som inomhus, varierande uppgifter och geografiska platser.

Arbetsort: Arboga
 

Din profil

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete och vill arbeta med el/teleinstallationer på kundsiter runt om i landet. Du har kunskaper inom el/teleinstallationsområdet och som person är du självgående, flexibel och serviceinriktad.

För att trivas i denna roll behöver du gilla ett tätt samarbete med dina kollegor, kunder och externa leverantörer. Resor ingår och är en naturlig del av din vardag. Du behöver även klara av att arbete på hög höjd.

Krav för tjänsten

Goda kunskaper inom el/teleinstallationsområdet
Dokumenterad kunskap inom el
Goda språkkunskaper i svenska och engelska
B-körkort är ett krav

Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan a
nnonseringstiden utgår.

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Avdelningen Communication & Tactical Solutions arbetar med konstruktion, integrering och installation. Fokus ligger på kommunikations- och kontrollrumslösningar för försvar, kritisk infrastruktur och offentlig säkerhet.

Field Installation erbjuder och levererar bland annat fasta och mobila infrastrukturlösningar för kommunikation till kunder som har höga krav på funktion och säkerhet samtidigt som systemen ska tåla tuffa miljöer. Vi är idag ca 40 st medarbetare med roller som projektledare, projektör, logistiker, projektadministratör, montörer och driftsättare.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida!

Apply for job!