Finmekaniker

Vacancies 13 August 2019

Closing date

03-Sep-2019

Location

Karlskoga

Contact

Anna-Maria Törshagen [C] -
Anders Peterson +46 (586) 84478
Apply for job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vi söker en finmekaniker till sektionen för underhåll och prototyptillverkning i Karlskoga. Vi är idag 19 personer på sektionen och är organiserade under Produktionstekniska avdelningen som totalt består av c:a 60 medarbetare.

 

Din framtida utmaning

 Arbetet består i att på vårt mekaniska lab tillverka prototyper, testutrustningar, produktionsutrustningar och verktyg. Du kommer att jobba i nära samarbete med både produkt- och verktygskonstruktörer. Arbetet sker från såväl CAD-modell, ritning, skisser och funktionsbeskrivningar.

 

Den du är idag

Vi söker dig som har goda kunskaper i manuell svarvning och fräsning, annan erfarenhet av verkstadsarbete är meriterande. Det krävs att du är flexibel, utåtriktad och kan arbeta självständigt.

Rekryterande chef

Anders Peterson +4673-446 44 78

Kontakt HR

Malin Sjöstrand Näsman malin.s.nasman@saabgroup.com +46 73 446 14 20

Dan Ericson dan.ericson@saabgroup.com  +46 73 446 21 44

 

Vad du blir en del av

Produktionen är en del av affärsområdet Dynamics som erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Apply for job!