Flygplanslackerare

Vacancies 06 September 2019

Closing date

27-Oct-2019

Location

Linköping

Contact

Susanne Öman [C] -
Robin Samuelsson +46 (10) 2166201
Apply for job!

Din framtida utmaning

Du kommer att arbeta tillsammans med andra erfarna lackerare där ni ansvarar för tillverkning, kvalitet och leverans. Då det är höga kvalitetskrav på de produkter du tillverkar är det viktigt att du är noggrann i det du gör. Arbetet innebär hela spektrat inom måleriet - allt från sprutmålning, slipning, blästring till att blanda färg. Fokus ligger på att förbereda och måla detaljer till Boeing 787 och Airbus A350. Även stöttning till andra program (A320 och A321) förekommer.
 

Din profil
Vi söker dig med fullständiga gymnasiebetyg och stort intresse för teknik. Du har erfarenhet av målning, lackering och/eller ytbehandling. Har du tidigare erfarenheter från tillverkande industri är detta meriterande men dock inget krav. Som person är du flexibel vad det gäller arbetsuppgifter och arbetstider då tjänsten innebär skiftarbete.
Du är en drivande person som ser positivt på nya utmaningar. Du är en lagspelare som värdesätter gott samarbete och god stämning kollegorna emellan, men du trivs ändå med att arbeta självständigt. För dig är kvalitet viktigt och du tycker om att arbeta med varierande uppgifter. Som lackerare på Saab kommer du långt med rätt handlag och viljan att lära dig mer!
Meriterande för tjänsten är om du har goda språkkunskaper i engelska samt vana att arbete i olika datasystem.

Den du är idag

Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav, vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper
Som person är du flexibel, vad det gäller arbetsuppgifter och arbetstider, för närvarande arbetas det 3-skift i måleriet
Vi ser gärna att du är drivande och ser positivt nya utmaningar
Du är en lagspelare, som värdesätter gott samarbete och god stämning kollegorna emellan, och även kan arbeta självständigt med eget ansvar i arbetet
Goda språkkunskaper i engelska samt datorvana är meriterande
För dig är kvalitet viktigt och du tycker om att arbeta med varierande uppgifter

Vad du blir en del av

Hur ser en typisk arbetsdag ut? I princip så är den ena dagen inte den andra lik. Som ett första steg tar du emot och förbereder ytbehandlat material. I målningsjobbet ingår uppgifter så som att blanda och registrera färg. Du kommer att lackera artiklarna med hjälp av sprutpistol och mindre ytor behöver i vissa fall handmålas. Avdelningen ansvarar för hela kedjan - från förarbete till efterarbete såsom maskering, slipning och datahantering.

Vill du ta chansen att utvecklas på Saab? Urvalet sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Motivera varför just du skulle passa som lackerare. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman på susanne.oman@skill.se

Välkommen in med din ansökan!

If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal – to help protect people.

Apply for job!