Flygtekniker till Gripen

Vacancies 04 July 2019

Closing date

31-Aug-2019

Location

Linköping

Contact

Emma Eriksson [C] -
Agne Dahl +46 (13) 180297
Apply for job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vi söker nu ytterligare tekniker till vår 39 verksamhet i Hangar 6 i Tannerfors.

Saab`s verksamhet i Hangar 6 är mångfaciliterad, vi genomför tillyner och modifieringar inom ramen för våra egna militära tillstånd (V6A och V5) på svenska och utländska maskiner. Vi genomför också en hel rad av förberedelser och tester på alla maskiner innan de går förleverans till slutkund samt har uppdraget att stötta slutkunden på deras hemmabaser. I dagsläget består våra utlandsuppdrag av att vi skickar team med tekniker och mekaniker till Ungern, Tjeckien och Thailand för att på plats hjälpa kunder med service, felutfall och mindre modifieringar. Detta åtagande gäller även det Svenska Flygvapnet på Flottiljerna i Luleå, Såtenäs och Kallinge. Senaste året har vi genomfört över 10 tillsyner och över 150 reparationer där flertalet av tillsynerna har varit på andra orter än i Linköping och vi ser nu en ytterligare ökning av detta framför oss.

Vi söker därför nu dig som har erfarenhet av flygunderhållstjänst och särskilt dig med 39 erfarenhet för att bli en del av vår verksamhet i Hangar 6. Vi är en verksamhet i tydlig uppgång så vi satsar nu både på personal, materiel och lokaler för att möta de önskemål våra slutkunder har på support till sitt 39 system, supporten gäller både här hemma och utomlands. Utlandsresor samt resor inom Sverige kommer alltså att frekvent förekomma i tjänsten men din anställningsort och huvuddelen av din arbetstid kommer vara i Tannerfors, Linköping.

Mycket Meriterande:

  • RML certifikat 39C/D

Meriterande:

  • EASA eller RML certifikat på annat flygsystem
  • Annan erfarenhet på 39C/D

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kontakta ansvarig rekryterare Emma Eriksson, emma.eriksson@skill.se Matilda Norberg, matilda.norberg@skill.se eller kontaktperson Gustav Lind, gustav.lind@saabgroup.com

Välkommen med din ansökan!

Apply for job!