Flygtekniker till Gripen

Vacancies 14 October 2019

Closing date

30-Nov-2019

Location

Linköping

Contact

Matilda Norberg [C] -
Agne Dahl +46 (13) 180297
Apply for job!

Flygmekaniker/tekniker till Gripen

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Din framtida utmaning

Vi söker nu ytterligare mekaniker och tekniker till vår 39 verksamhet i Hangar 6 och Hangar 2 i Tannerfors. I och med att produktionen av 39E nu är igång samt en kraftig ökning av antalet tillsyner behöver vi nu snabbt och långsiktigt växa för att klara alla våra uppdrag.

Saab`s verksamhet i Hangar 6 och Hangar 2 är mångfaciliterad. Vi har tre stycken huvuduppdrag.

  • I Hangar 6 genomför vi tillyner och modifieringar inom ramen för våra egna militära tillstånd (V6A och V5) på både svenska och utländska maskiner.
  • I Hangar 2 genomför vi verifieringar av bränsle, motor och kontrollflyger alla maskiner innan de går för leverans till slutkund.
  • Stötta slutkunden på deras hemmabaser vid felutfall och modifieringar, det innefattar även utlandsresor främst till Ungern, Tjeckien och Thailand.

Den du är idag

Vi söker därför nu dig som har erfarenhet av flygunderhållstjänst och särskilt dig med 39 erfarenhet för att bli en del av vår verksamhet i Hangar 6 och Hangar 2. Vi är en verksamhet i tydlig uppgång så vi satsar nu både på personal, materiel och lokaler för att möta de önskemål våra slutkunder har på support till sitt 39 system, supporten gäller både här hemma och utomlands. Utlandsresor samt resor inom Sverige kommer alltså att frekvent förekomma i tjänsten men din anställningsort och huvuddelen av din arbetstid kommer vara i Tannerfors, Linköping.

Mycket Meriterande:

  • RML certifikat 39C/D (Hangar 6)
  • Mångårig erfarenhet av 39C/D (Hangar 2)

Meriterande:

  • EASA eller RML certifikat på annat flygsystem
  • Annan erfarenhet på 39C/D

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kontakta ansvarig rekryterare Matilda Norberg, matilda.norberg@skill.se eller kontaktperson Gustav Lind, gustav.lind@saabgroup.com

Välkommen med din ansökan!

Apply for job!