Förändringsledare inom utvecklingsavdelningen på BA Dynamics

Vacancies 18 December 2019

Closing date

03-Feb-2020

Location

Linköping

Contact

Lisen Götze [C] +46 (10) 2167765
Joakim Pihlblad +46 (13) 186105
Apply for job!

Vill du axla en viktig roll i vårt förändringsarbete och hjälpa oss att bli ännu bättre på att framgångsrikt utveckla våra framtida produkter?

Ansök i så fall till tjänsten förändringsledare inom utvecklingsavdelningen.

Din roll

Du kommer att initiera, driva, samordna och delta i olika förändringsinitiativ och utredningar med syfte att uppnå önskade bestående förändringar genom att skapa förståelse och acceptans.

Du kommer att verka som förändringsledare inom hela utvecklingsorganisationen. Tonvikten blir framför allt inom förändringsprojekt som berör våra arbetssätt med tillhörande metodik och verktyg mer än själva produkten.

I ansvaret kommer att ställas stora krav på din förmåga att motivera och engagera andra och att i samarbete genomföra förändringar och leverera resultat mot uppställda mål.

Din Profil

Du drivs av ett brinnande intresse att tillsammans med andra arbeta med förändringar. Förändringsarbetet är en av framgångsfaktorerna till att vi fortsätter att ligga i framkant med avseende på arbetssätt, metoder och verktyg och då på ett sätt som bidrar till en ökad lönsamhet för företaget.

Du skall ha erfarenhet från produktutveckling. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning med teknisk inriktning kompletterat med erfarenhet av förändringsledning.

Erfarenhet från projektledning såväl som erfarenhet av att leda och att situationsanpassat motivera och engagera din omgivning är starkt meriterande. Vi tror att du har en mycket god social kompetens och är nyfiken på och intresserad av att arbeta tillsammans med människor. Du har en stor förståelse för vikten att ta hänsyn till de mjuka värdena för att uppnå bestående förändringar, samtidigt som du på egen hand har kraften att driva arbetet framåt.

Placeringsort är Linköping. Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vad du blir del av

Du kommer att tillhöra projektkontoret (PMO) inom Dynamics utvecklingsenhet. Avdelningen ansvarar bland annat för projektledning, projektsupport, konfigurationsledning och utvecklingskvalitet.

Dynamics utvecklingsenhet leder utvecklingen av teknik, kvalitet, processer, metoder och verktyg för alla Dynamics understöds, - missil- och undervattensprodukter.

Utvecklingsenheten består av ca 700 medarbetare varav 500 egen personal uppdelade på två orter, Karlskoga och Linköping. Vårt arbete sker ortsövergripande. 

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster och kamouflagesystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Läs mer om affärsområde Dynamics här.

Apply for job!