Förvaltningsledare med linjechefsansvar

Vacancies 10 April 2019

Closing date

26-Apr-2019

Location

Linköping

Contact

Rebecka Svahn +46 (10) 2164490
Britt-Marie Holmbom +46 (589) 82819
Apply for job!

Vill du arbeta med ledarskap i en framåttänkande och verksamhetsutvecklande roll där du får vara operativt involverad? Fortsätt då läsa och sök!

Din framtida utmaning

Avdelningen CAMO and Logistic Services arbetar bl a med att kundanpassa underhållsinformation, driftuppföljning, systemförvaltning och logistikplanering samt framtagande av styrande rutiner och regelverk för våra kunders underhållsverksamhet.

 

Vi utvecklar koncept inom FMS och anpassar dessa efter våra kunders behov. I vår produktportfölj ingår bland annat Aircraft Maintenance Management System (AMMS) som är ett IT-system för flygunderhåll och som är baserat på produkten Maintenix. Inom området Fleet Management Solution finns även tekniska tjänster såsom operatörsanpassning av underhållsprogram, driftuppföljning, logistikplanering samt framtagande av styrande rutiner och regelverk för våra kunders flygunderhållsverksamhet.

 

Våra huvudkunder är Försvarets Materielverk (FMV) och Försvarsmakten (FM). Avdelningen arbetar även i större projekt inom Saab.

Du kommer att leda en mindre grupp medarbetare där ditt ansvar blir att driva och verksamhetsutveckla vår befintliga IS/IT-förvaltningsfunktion samt att leda utveckling av en förvaltningsorganisation för vår produkt AMMS. Arbetsuppgifterna består av professionellt IT-systemförvaltningsarbete för både kund och produkt samt personalansvar och ledarskap

 

Du kommer att ha ansvar som innefattar bland annat:

  • kompetensförsörjning
  • lönesättning
  • arbetsmiljöansva
  • att arbeta med att leda, utveckla och ekonomiskt ansvara för verksamhetens tjänster där eblir n viktig del i att bibehålla och utveckla goda kundrelationer både internt och externt.

 

Som linjechef kommer du vara en del av avdelningens ledning där du med ditt affärsintresse och engagemang bidrar utöver ditt eget verksamhetsansvar. Du kommer att arbete nära andra chefer för att tillsammans nå avdelningens mål.

Den du är idag

Vi söker dig som är drivande som person och som vill nå resultat och du är duktig på att planera och följa upp systemförändringar för att få till smidiga verksamhetsflöden. Du har hög servicekänsla och lätt att kommunicera och bygga bra relationer. Du har hela tiden fokus på lösningar genom ditt kreativa och positiva sätt. Du är dessutom strukturerad och kan planera samt organisera ditt arbete.

Vi ser att du har erfarenhet av en ledande roll med personalansvar samt en förmåga att genom din nyfikenhet snabbt kunna sätta dig in i verksamheten. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av flygverksamhet underhåll och/eller logistik.

 

Du känner igen dig i följande bakgrund:

  • Vi tror du har en för uppdraget relevant högskole- eller universitetsutbildning eller motsvarande.
  • Erfarenhet av systemförvaltning, test och dokumentation av IT-system är meriterande.
  • Du har arbetat med systemförvaltningsmodellen pm3 och ITIL.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.
  • B-körkort är ett krav.

Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vad du blir en del av

Avdelningen CAMO and Logistic Services består av ca 80 medarbetare placerade i huvudsak i Linköping och Arboga. 

Urval sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag - vi ser fram emot den!

Apply for job!