Förvaltningsledare med linjechefsansvar

Vacancies 28 June 2019

Closing date

05-Aug-2019

Location

Uppsala

Contact

Rebecka Svahn +46 (10) 2164490
Britt-Marie Holmbom +46 (589) 82819
Apply for job!

Vill du arbeta med ledarskap i en roll där du får vara operativt involverad?

Din framtida utmaning

Du kommer att leda en mindre grupp medarbetare där ditt ansvar blir att driva och verksamhetsutveckla vår befintliga IS/IT förvaltningsfunktion samt att leda utveckling av en förvaltningsorganisation för vår produkt AMMS på en nationell och internationell marknad.

Som linjechef kommer du vara en del av avdelningens ledning där du med ditt affärsintresse och engagemang bidrar utöver ditt eget verksamhetsansvar. Du kommer att arbete nära andra chefer för att tillsammans nå avdelningens mål.

Den du är idag

Vi söker dig som är drivande som person och som vill nå resultat och du är duktig på att planera och följa upp systemförändringar för att få till smidiga verksamhetsflöden. Du har hög servicekänsla och lätt att kommunicera och bygga bra relationer. Du har hela tiden fokus på lösningar genom ditt kreativa och positiva sätt. Du är dessutom strukturerad och kan planera samt organisera ditt arbete.

Vi ser att du har erfarenhet av en ledande roll med personalansvar samt en förmåga att genom din nyfikenhet snabbt kunna sätta dig in i verksamheten.

Även följande krävs för tjänsten:

  • Utbildning inom IT
  • Erfarenhet av systemförvaltning, samt test och dokumentation av IT-system
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt
  • B-körkort.

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av flygverksamhet inom underhåll och/eller logistik. Det är även meriterande om du har arbetat med systemförvaltningsmodellen pm3 och ITIL.

Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vad du blir en del av

Avdelningen CAMO and Logistic Services arbetar bl a med att kundanpassa underhållsinformation, driftuppföljning, systemförvaltning och logistikplanering samt framtagande av styrande rutiner och regelverk för våra kunders underhållsverksamhet. Våra huvudkunder är Försvarets Materielverk (FMV) och Försvarsmakten (FM). Avdelningen arbetar även i större projekt inom Saab.

Vi utvecklar koncept inom Fleet Management System (FMS) och anpassar dessa efter våra kunders behov. I vår produktportfölj ingår bland annat Aircraft Maintenance Management System (AMMS) som är ett IT-system för flygunderhåll och som är baserat på produkten Maintenix. Inom området Fleet Management Solution finns även tekniska tjänster såsom operatörsanpassning av underhållsprogram, driftuppföljning, logistikplanering samt framtagande av styrande rutiner och regelverk för våra kunders flygunderhållsverksamhet.

Övrigt

Vi ser fram emot din ansökan och vill ha denna senast den 4/8.

Om du har frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Karin Selinder på +46 589 82820. Vi ber dig att observera att under semestertider så svarar vi vid tillfälle, lämna gärna ett meddelande.

If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal – to help protect people.

Apply for job!