HR Business Partner

Vacancies 28 November 2019

Closing date

27-Dec-2019

Location

Göteborg

Contact

Åsa Mårtensson [C] +46 (10) 2165107
Niklas Nydahl +46 (10) 2167382
Apply for job!

På Traffic Management vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det, i teknikens absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som HR Business Partner / Head of HR Sweden

Vår duktiga medarbetare kommer att gå vidare i sin karriär, vill du bli en av oss och vara med i ett härligt globalt HR team? Vi söker nu en HR Business Partner – Head of HR Sweden till Traffic Management inom SAAB med placeringsort i Göteborg.

Vårt uppdrag inom HR funktionen är att utveckla, implementera processer och strategier samt tjänster inom HR som bidrar till att Traffic Management når sina globala affärsmål. Tillsammans har vi ett gemensamt ansvar för att leverera verksamhetsnära och värde adderande HR-stöd till vår globala organisation som idag finns i 10 länder och på 19 olika siter. I Sverige har vi anställda i Göteborg, Växjö, Linköping, Stockholm, Malmö och Sundsvall.


Som HRBP / Head of HR Sweden hos oss kommer du att arbeta nära verksamheten och cheferna både operativt och strategiskt. Du kommer självständigt planera och arbeta brett med HR-frågor såsom chefstöd, vår företagskultur, fackliga förhandlingar, rehabilitering mm. Du kommer även ha egna ansvarsområden som du driver, genomför och koordinerar i din roll t.ex. den organisatoriska och psykosociala arbetsmiljön, friskvård samt medarbetarundersökningar.

Din profil

För att lyckas hos oss tror vi att du har

  • En akademisk examen från PA-programmet eller motsvarande
  • Flerårig erfarenhet av HRBP rollen, gärna från större bolag
  • Erfarenhet av att arbeta via chefer på olika nivåer för att nå resultat
  • Kunskap och intresse av att driva och slutföra egna och gemensamma projekt både nationellt och internationellt
  • Erfarenhet och god kunskap av olika HR-system och Office paketet, om du har arbetat med  Workday är det meriterande

Som person ser vi gärna att du är

  • Drivande och har ett stort engagemang i det du gör
  • Van vid att arbeta med förändringsarbete och har god kommunikations- och samarbetsförmåga, samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Prestigelös, nyfiken och gillar att arbeta i en global organisation med högt tempo och där den ena dagen inte är den andra lik
  • Van och kan resa i ditt arbete. Resor inom Sverige och utomlands ingår i denna roll
  • Intresserad av att arbeta med olika produktområden på ett flertal platser i Sverige

Kom och gör skillnad, upplev dina utvecklingsmöjligheter

Hos Traffic Management erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande arbete,  anställningstrygghet, förmånspaket och en bra gemenskap, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Traffic Management är en global organisation med ca 1000 anställda inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. Vi finns idag i 10 länder och på 19 olika siter och vi arbetar globalt med civil säkerhet.

Våra lösningar är världsledande och håller hög kvalité och innovations nivå. Produkterna finns idag representerade inom Flyg – Maritim och den Civila sektorn. 

Våra kunder finns idag representerade i över 100 länder. Vi har en mycket spännande resa  framför oss och där denna position kommer att spela en viktig roll!

Låter det intressant? Hör av dig till oss snarast eller skicka in din ansökan omgående. Urvalet sker löpande och intervjuer kommer att ske i Göteborg redan i december och januari. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstidens slut.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Saab? Läs vår People Philosophy

Apply for job!