Ingenjör underhållsystem Gripen Support

Vacancies 06 July 2020

Closing date

16-Aug-2020

Location

Linköping

Contact

Magnus Franzén +46 (10) 2169244
Pär-Göran Sandvall +46 (10) 2167257
Apply for job!

Vad du blir en del av

Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Du kommer arbeta med erfarna ingenjörer och medarbetare i en miljö som möjliggör personlig och yrkesmässig utveckling oavsett om du är i början eller mitt i din yrkeskarriär.

Sektionen Maintenance and Modification engineering, OFNCF, ansvarar för underhållsberedning och underhållssystem för Gripen, SK60 och T7-A samt framtagning av servicebulletiner för Gripen och SK60. Sektionen består 20 ingenjörer med en bred yrkesbakgrund och vi söker nu dig som vill bli vår nya kollega. Vi kan erbjuda varierande arbetsuppgifter, flexibla arbetstid och möjlighet till personlig utveckling.

Du kommer att få ett skräddarsytt utbildningsprogram baserat på din bakgrund och erfarenhet. Du kommer att få en fadder från gruppen som kommer ta hand om dig de första månaderna för att ge din en bra start i din nya roll.

Din framtida utmaning

Din huvuduppgift blir att utveckla och leverera en underhållslösning för Gripen E. Det mesta arbetet sker i projekt tillsammans med andra delar av Saab, varför du måste kunna bygga nätverk. När Gripen E/F blir operationell nästa år kan även modifieringar komma att ingå i dina arbetsuppgifter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli

·         Underhållsberedning av flygplansapparater för att utveckla och förvalta underhållslösningen

·         Förmågeberedning för att utveckla en kundunik underhållslösning för flygplanet

·         Medverka i logistik- och reperationsanalyser samt ta fram reservdelsrekommendationer

·         Ta fram och bereda modifieringar

Den du är idag

Till tjänsten letar vi efter en person som är strukturerad, driven, lösningsfokuserad och nyfiken. Du är en lagmedlem som uppskattar samarbete och har lätt att kommunicera med andra människor. Vi tror du är högskoleingenjör eller har längre relevant arbetslivserfarenhet. Flytande svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, är ett krav. Erfarenhet av underhållsberedning samt beredning i 3D Delmia eller liknande 3D system är meriterande.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomgår och godkänns i en säkerhetsprövning genomförd av myndighet.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Apply for job!