Inköp och leverans-planerare

Vacancies 24 March 2020

Closing date

14-Apr-2020

Location

Linköping

Contact

Lisen Götze [C] +46 (10) 2167765
Peter Lindholm +46 (13) 231754
Apply for job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av


Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln. Du bli en del av det projekt inom Gripen Support som ansvarar för materielförsörjningen till våra kunder.

Din framtida utmaning


I rollen som Inköpsplanerare kommer du ha en helhetsbild över våra pågående leveransprojekt, och se till så att rätt material anskaffas i rätt tid. Då rollen är ny i organisationen kommer du vara med och skapa ramarna.

Arbetet innebär att du främst kommer säkerställa att planer för våra inköp finns framtagna och informera om status till projektet och dess intressenter.

Rollen innebär att du aktivt söker information och arbetar tillsammans med alla olika delar inom vår verksamhet exempelvis inköp, logistikutveckling, kvalitet, projektplanering och godshantering. Du kommer hantera mycket information och en stor del av arbetet sker i IFS Sherpa och Excel. Du kommer jobba nära inköp, projektledning och projektplanering.

Den du är idag


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom planering eller från andra liknande tjänster. Du är självgående, har lätt för att samarbeta med andra och rollen kräver också att du är driven, har en bra kommunikation och en känsla för service. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i ett affärssystem och att du har goda Excel-kunskaper. Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vänta inte med att söka! Vi vill träffa dig så snart som möjligt!

Om Saab


Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Apply for job!