Investment Manager

Vacancies 02 September 2020

Closing date

30-Sep-2020

Location

Linköping

Contact

Emir Acar +46 (10) 2169353
Roger Persson +46 (13) 186234
Apply for job!

Din roll

Vi söker nu en investment manager, affärsutvecklare med förmåga att identifiera, utvärdera, skapa och utveckla affärer inom civila marknader. Du kommer att arbeta med att identifiera, utvärdera affärsmöjligheter samt att starta upp och vidareutveckla bolag. Fokus i arbetet ligger på nya affärer, partnerskap med civila marknadsaktörer, marknad, organisation och finansiering i mycket tidig fas, även innan ett företag har bildats. Affärsidéerna kommer både från oss själva, från andra delar av Saab samt utifrån. Du kommer att vara en del av ett team av självständiga Investment Managers inom Saab Venture. Arbetet ställer stora krav på dig men är i gengäld väldigt utvecklande. Du måste vara beredd att resa mycket, framför allt inom landet.

Vi ser det som krav på att du har varit med och startat & drivit bolag.

Dina kvalifikationer
Du är en entreprenörstyp och bör ha erfarenhet av att starta och driva bolag och har bra förmåga att affärsutveckla verksamhet och att fatta beslut. Du är civilingenjör eller civilekonom. Som person är du utåtriktad och får energi av att träffa många olika typer av människor. Du värdesätter att skapa värde tillsammans med andra i ett team.

Din arbetsplats
Saab Ventures arbetar med att realisera affärsidéer som ligger utanför Saabs kärnverksamhet genom att spinna ut och vidareutveckla teknik som kommer från Saab. Saab Ventures investerar även i teknik och marknader som är av betydelse för Saabs nuvarande och framtida affärer.

Urval sker löpnade så skicka gärna in din ansökan!

Apply for job!