Karusellsvarvare

Vacancies 21 January 2020

Closing date

29-Feb-2020

Location

Karlskrona

Contact

Fredrik Bandling +46 (455) 683250
Apply for job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Våra kunder finns inom svenska försvarsmakten men även inom utländska försvarsmakter och företag. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss och att arbeta med den senaste tekniken inom det marina området. Din vilja till utveckling och dina personliga egenskaper väger tungt när vi nu utökar vår avdelning.

Din framtida utmaning
Vi behöver förstärka vår arbetsgrupp med en CNC-karusellsvarvare. Här kommer du vara en del i ett team som arbetar med bearbetning av material som sedan ska användas i produktion. Som karusellsvarvare kommer du utmanas varje dag och du kommer utveckla dina egna kunskaper och växa som person.

Den du är idag
För att funka hos oss är det viktigt att du är en glad och positiv person som vill utvecklas. Som CNC-karusellsvarvare hos oss är det viktigt att du sedan tidigare har er ett öga för noggrannhet och kvalité.
Krav:
- Tidigare erfarenhet av CNC-karusellsvarvning
- Goda kunskaper om ritningsläsning.
- Arbetat med att ställa maskinen med material och verktyg.
- Bearbetat större detaljer.
- Arbete i Siemens.
- Skriva program efter ritning.
- Arbeta i MasterCAM
- Tidigare erfarenhet av enstyckstillverkning.


Arbetets karaktär gör att du bör behärska engelska.
Du bör ha en förmåga att samarbeta och uppfatta hur ditt arbete kommer att påverka dina arbetskamraters arbete.

För att få möjlighet till anställning krävs godkänd hälsokontroll samt godkänd säkerhetskontroll.

Frågor om tjänsten, kontakta Oscar Anderberg, oscar.anderberg@skill.se 0455-325363

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov
av ett liv utanför arbetet.

Apply for job!