Komposit/ytbehandlings tekniker

Vacancies 12 August 2019

Closing date

15-Sep-2019

Location

Muskö

Contact

Richard Herbertsson [C] -
Per Martinsson +46 (40) 348329
Apply for job!
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.
Vad du blir en del av
Kockums, ett affärsområde inom Saab, representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik.
Ett sammansvetsat gäng som gör allt för att Marinens fartyg skall vara tillgängliga och körklara. Här löser vi problem som uppstår tillsammans och det är vår gemensamma kompetens som gör att vi kan utföra arbetet. Vill du utvecklas med oss?

Din framtida utmaning
Vi utför reparationer och installationer på svenska marinens fartyg baserade i Stockholmsområdet, vid kajer men i huvudsak på varvet belägget inom skyddsområdet på Muskö. Du kommer arbeta med härdplaster av olika kvalitet så som vinylester, polyester samt epoxibaserade matriser.

I tjänsten kommer det också ingå att vid behov utföra ytbehandlingsarbeten med två och enkomponents färger utvändigt samt invändigt på fartyg.

På Muskö finns möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper då du kommer arbeta med kollegor som har hög kompetens. Jobbet är varierande eftersom det handlar om olika fartyg med olika komplexitet och ålder. Vill du utveckla dig själv och arbeta i en spännande miljö?

Den du är idag
Vi söker en man/kvinna som jobbat med fiberkompositarbeten/reparationer. Du bör ha erfarenheter från industri/varvsbranschen och vara väl insatt inom de olika glasfiber/kolfiber produkter som normalt används. Vi ser helst att du har dokumenterade erfarenheter med fiberkompositarbeten.

Det är ett krav att du är svensk medborgare och en register/säkerhetskontroll genomförs på utvald person innan tjänsten kan tillsättas. Vi sätter stort värde på att jobba i team mot utsatta mål, men du måste också kunna jobba självständigt vara strukturerad och samarbetsvillig.

Du bör kunna jobba flexibelt då det förekommer vid hög arbetsbelastning att arbeten kan behöva utföras kvällar eller enstaka helger, du bör ha körkort för bil eftersom vissa arbeten kan förekomma när fartyg ligger på annan plats än Muskö.

Du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska och på engelska samt innehar minst B-körkort.

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Apply for job!