Kontrolltekniker

Vacancies 12 April 2019

Closing date

26-Apr-2019

Location

Huskvarna

Contact

Agneta Bomberg +46 (10) 2168011
Mikael Engvall +46 (10) 2168234
Apply for job!

Vi tillverkar precisionsbearbetade komponenter främst till flygindustrin och försvarsindustrin.

Som anställd hos oss kommer du att arbeta inom flertal projekt. Du är med och CMM-programmerar mätmaskiner för uppmätning och kontroll av detaljer som tillverkas i maskinverkstaden. Du utför även CMM-mätningar och kommer dessutom att använda dig samtliga övriga mätmaskiner som finns inom kontrollavdelningen. I gruppens arbetsområde ingår även ett par teknikmetoder inom Oförstörande provning. Du kommer också att arbeta med att utveckla och förbättra vår kontrollavdelning tillsammans med kollegorna inom gruppen samt med stödfunktioner.  
 

Du blir en del av en engagerad och positiv arbetsgrupp om 3 personer med mångsidiga arbetsuppgifter som ställer krav på ansvar och förmåga att prioritera.

Den du är idag

Vi söker en driven och innovativ person med kunskaper inom CMM-programmering. Erfarenhet från detaljkontroll, mätteknik och maskinbearbetning ses som meriterande men inte nödvändigt.

Du har lätt för att kommunicera och trivs med att samarbeta. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, strukturerad och har en god planeringsförmåga. Du drivs av att arbeta målorienterat och självständigt.

Arbetstiden är förlagd på dagtid, men skiftgång kan förekomma.

Välkommen

Apply for job!