Koordinator Projektkontor

Vacancies 12 June 2019

Closing date

30-Jun-2019

Location

Huskvarna

Contact

Andreas Oliw [C] +46 (10) 2169327
Urban Hallqvist +46 (36) 388328
Apply for job!

Din roll

Avdelningen Programs inom Training & Simulation (T&S) söker en Koordinator som har erfarenhet och intresse av att arbeta med projekt, portföljstyrning och support.

I din roll kommer du ha varierande arbetsuppgifter som ofta styrs av projektens och företagets behov av kontroll, analys och stöd från projektkontoret. Du delar ansvaret över en rad uppgifter med dina kolleger i projektkontoret, och du kommer verka som både kravställare samt stöd mot organisationen. Återkommande kommer du att arbeta med framtagning av analyser, rapporter och presentationer kring våra projekt. En viktig del är också att vara en del av företagets scenarioplanering där beslutsunderlag för bland annat resursdimensionering och exekveringsstrategi bereds. Administration och användarstöd för vårt projektledningsverktyg Antura är också en del av projektkontorets ansvar. Antura kommer vara ett viktigt dagligt verktyg för dig som du med tiden kommer att bli en expert på. Du kommer också arbeta mycket i Officeverktygen så som Excel och PowerPoint.

Din profil

Vi sätter stor vikt vid din personlighet. Vi tror att du som söker har en stor vilja att lära nytt, är service minded och resultatorienterad. Du är en god kommunikatör både på svenska och engelska och har lätt för att arbeta i grupp. Du är ansvarstagande och har förmåga att ta egna initiativ.

Du har sannolikt en teknisk eller ekonomisk utbildningsbakgrund på högskolenivå. Du kan även ha annan utbildningsbakgrund som vi bedömer relevant för tjänsten. Det är önskvärt om du har god insikt i projekt och portföljstyrning samt erfarenhet från projektmiljöer i likande verksamhet.

Sista ansökkningsdatumet är 25 april 2019. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut

Välkommen med din ansökan!
 

Vad du blir del av

Avdelningen Programs, består i dagsläget av projektledare med tillhörande projektkontor. Vår projektmix spänner sig mellan komplexa egenutvecklingsprojekt och kundprojekt av varierande storlek och karaktär. I våra projekt ligger ansvar för så väl kontrakt som ekonomi och teknisk utveckling. Vi ansvarar för att driva projekt på alla Training & Simulations (T&S) siter och inom samtliga produktområden.

(T&S) är världsledande inom avancerad militär utbildningsmateriel. Vi kombinerar olika tekniker som optronik, laserelektronik, bildhantering och mekanik för att konstruera användarvänliga system som har hög träningseffekt. Saab Training har ca 450 anställda och vi finns i 12 länder runt om i världen. Läs mer här: https://saab.com/land/#training-and-simulation

Apply for job!