Kundsupport till Saab AB Linköping

Vacancies 15 January 2020

Closing date

05-Feb-2020

Location

Linköping

Contact

Lovisa Freberg [C] +46 (10) 2160441
Frida Liljenroth +46 (589) 81105
Apply for job!

Avdelningen Maintenance Production söker nu en driven supportmedarbetare.
 

Din framtida utmaning

Arbetsuppgifterna hos oss består i att hantera orderflödet som kommer in genom att registrera inkomna reparenter. I rollen som kundsupport är du en spindel i nätet i reparationsförfrågningar och ta fram kostnadsförslag som ska skickas till kund. Du koordinerar tekniska förfrågningar och har nära dialog rörande kundfrågor främst internt Saab men ibland även med externa kunder. I rollen som kundsupport har du en helhetsbild av flödet från inkommande order till att enheten är klar för fakturering. I arbetet ingår också att driva och delta i målstyrnings- och förbättringsarbete.

Den du är idag

Vi söker dig som trivs i en affärsorienterad miljö, aktivt strävar mot hög servicenivå och kundtillfredsställelse genom interaktion och samarbete med flera kontakter, både inom den egna gruppen och andra organisationsenheter inom Saab.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Viktigt för att passa i rollen är att du har en mycket god affärsmässig förståelse och du kommer att driva frågor tillsammans med vår controllerfunktion. Du har ett starkt driv, engagemang och förmåga att få saker att hända samt är ansvarstagande och samarbetsorienterad.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med planering, LEAN-arbete och målstyrning. Har du tidigare arbetat med IFS är det meriterande. Goda kunskaper i Excel är ett krav liksom kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vad du blir en del av

Avdelning Maintenance Production är vår samlade kompetens för apparatunderhåll, reparation och fåstyckestillverkning främst mot flygande verksamhet. Avdelningen är en del av Gripen Support och affärsområdet Support & Services på Saab.

Sektionen Planning består idag av sju medarbetare i Arboga och tio medarbetare i Linköping (Malmslätt). Vi ansvarar för planering, orderhantering och customer support. Våra underhållsverkstäder arbetar med bland annat mekanik, avionik och optronik för både civila och militära kunder.

Sista ansökningsdag 2020-02-04.

Apply for job!