Kvalitetschef Produktion

Vacancies 03 April 2019

Closing date

28-Apr-2019

Location

Karlskoga

Contact

Exina Karmanik [C] +46 (10) 2168267
Henric Magnusson +46 (586) 81885
Apply for job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.
 

Vad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Enhet Produktion består i dag av ca 450 medarbetare och vår verksamhet finns i Karlskoga, Linköping och Motala.Vi har en bred verksamhet på våra orter och stor variation i de produkter och tjänster vi levererar.

Placeringsort för denna tjänst är Karlskoga. Medarbetare inom avdelningen kommer att finnas även i Linköping. 
 

Din framtida utmaning

Vi inom Produktion står inför fortsatta utmaningar att möta framtiden med stabila processer, produkter, digitalisering, krav på effektivisering och lönsamhet. Vi behöver ha ett kortsiktigt och ett långsiktigt fokus på att säkra vår produktkvalitet genom att skydda hela flödet under hela produktlivscykeln. Att coacha medarbetare i sin vardag men även sin personliga utveckling är viktigt. Förutom att vara chef över avdelningen med c:a 35 personer arbetande i olika kvalitetsroller innebär det också att verka för risk management och konfigurationsstyrningen inom Produktionsenheten.

Vi söker därför en engagerad och driven medarbetare till produktionens ledningsgrupp som tillsammans med övriga inom produktion tar ytterligare steg i processen att säkra nuet samt framtiden.
 

Den du är idag

Vi tror att du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning med lämplig utbildning inom kvalitet och gärna erfarenhet från flera olika verksamheter.

Du har dessutom mycket goda ledaregenskaper och har förmåga att verka för implementation av förändrade metoder, arbetssätt etc. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift, är ett krav.

Som person är du trygg och stabil med god självinsikt och du drivs av att förändra och förbättra.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Söker du ett riktigt spännande och utmanande arbete? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan.
 

Om Saab

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och
marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.
Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Apply for job!