Kvalitetsmedveten mjukvaruutvecklare till ledningssystem

Vacancies 18 December 2019

Closing date

31-Jan-2020

Location

Järfälla

Contact

Pernilla Vallbo [C] +46 (10) 2156046
Thomas Lindén +46 (8) 58085239
Apply for job!

Är du en lagspelare som vill bygga mjukvarusystem i nära relation med kund och användare? Vi erbjuder dig ett unikt skräddarsytt kompetensprogram för att ge dig bästa start i din karriär på Saab!

Din framtida utmaning

9Land C2 är vårt system för att digitalisera stridsledning för markförband. Det ställer stora krav på IT-säkerhet men också på samordning av relevant information mellan olika ledningsnivåer och framförallt att informationen presenteras i rätt tid. Systemet ger möjlighet att hålla reda på var de egna förbanden befinner sig med hög upplösning i tid och position. Det syftar till att minska risken för vådabekämpning och samtidigt ge förutsättningar att öka tempot i planering och genomförande av operationer.

9Land C2 är ett område som växer vilket gör att vi nu behöver stärka upp med mjukvaruutvecklare till vårt team. Vi arbetar nära kund och användare så du får vara med genom hela livscykeln från utformning av nya funktioner till leverans och installation. Välkommen med din ansökan till en spännande arbetsplats med karriärmöjligheter i både tekniska roller och i andra ledarroller!

Den du är idag

Arbetet sker i team varför det viktigt att du tycker om att arbeta med andra och är bekväm i att fråga och kommunicera med andra på ett prestigelöst sätt. Vi tror att en öppenhet, där allas åsikter är välkomna, är en förutsättning för både individens, och vår gemensamma, utveckling framåt.

Vi tror att du är nyfiken, noggrann, positiv – men viktigast av allt att du är en lagspelare. Du tar själv initiativ till att coacha mer juniora kollegor till att växa till vassa mjukvaruutvecklare och vill fortsätta göra det. Du har en god förmåga att självständigt driva ditt eget arbete och ta egna initiativ när så krävs.

För oss är det självklart att leverera komplexa mjukvarusystem med hög kvalitet och vi tror att du också arbetar med det idag. Du kan designmönster som för att lyckas bygga moduler som är enkla att underhålla, enkla att utöka men framförallt enkla att använda i flera liknande system.

Kanske har du specialiserat dig eller kommit i kontakt med något av följande områden: Linux, Windows, TCP/IP, C++, C#, IT-säkerhet, DevOps, CI/CD. Oavsett kommer du få chansen att göra det hos oss!

Sök direkt, rekrytering sker löpande.

Vad du blir en del av

Saabs produkter är revolutionerande tack vare kombinationen av avancerad teknik och operativ effektivitet i ett prisvärt paket. Systemförståelse och smarta designlösningar som drar nytta av synergier är recept för att lyckas. Grunden till vår framgång och vårt bidrag till Saab ligger därför helt i alla medarbetares engagemang och vår innovativa arbetskultur.

Vår styrka är vår flexibilitet där vi kan erbjuda både stimulerande arbetsuppgifter och fortsatta utvecklingsmöjligheter inom våra  områden. Som en del av din nyanställning ingår dessutom i ett ettårigt introduktionsprogram som ger dig unika inblickar i affärsenheten C2S och i Saab som ett globalt företag.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Saab? Läs vår People Philosophy.

Apply for job!