Kvalitetstekniker

Vacancies 19 November 2019

Closing date

16-Dec-2019

Location

Linköping

Contact

Lovisa Freberg [C] -
Elisabeth Eriksson +46 (13) 184661
Apply for job!

Din framtida utmaning

Vi behöver förstärka sektionen kvalitetstyrning inom område produktionskvalitet med en kvalitetstekniker till vår produktion. Vi jobbar mot tydliga mål där vi ska bidra till att reducera kvalitetsbristkostnaderna samt säkerställa att våra produkter är kvalitetsäkrade så att de möter såväl interna som externa kunders krav.
 

Som kvalitetstekniker kommer du att jobba tillsammans med övriga kvalitetstekniker, kvalitetsingenjörer, produktionsledning, produktionsteknik och produktionsstyrning i team för att effektivisera produktionen på både lång och kort sikt. Din roll blir i huvudsak att driva avvikelsehantering och att delta i förbättringsarbetet i produktion tillsammans med teamet.

Dina arbetsuppgifter kommer också att innefatta förbättringsarbete av våra befintliga arbetssätt. Vi jobbar med enkelhet och tydlighet vilket exempelvis innebär att vi har daglig styrning varje morgon där nya och pågående problem/aktiviteter redovisas. Du kommer att rapportera till både kvalitetschef och produktionsledning.

 

Den du är idag

För att lyckas med uppdraget bör du ha teoretiska kunskaper motsvarande tekniskt gymnasium alternativt lång erfarenhet av produktion.

Dina personliga egenskaper ska påvisa att du har mycket lätt för att samarbeta samt att driva kvalitetsärenden framåt. Det är även viktigt att du är lyhörd och kan engagera andra eftersom ditt arbete kan innebära förändringar för någon annan.

Du måste vara noggrann och analytisk samt brinna för ett leant arbetssätt. Engelska språket används i stor utsträckning både i våra kundkontakter och i de krav och processer vi arbetar efter. Du kan flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vad du blir en del av

Kvalitetsstyrning är en sektion inom området för Produktion som ansvarar för att kvalitetsstyra allt från råmaterial till detalj- och komponentverkstäder till produkter till sammanbyggnad och slutmontering. mot sammanbyggnadsverkstaden. Gruppen ses en gång i veckan för att gemensamt gå igenom kvalitetsläget och statusen i varje verkstad.  

Välkommen med din ansökan senast 2019-12-15

Apply for job!