Målare till Saab

Vacancies 03 December 2019

Closing date

31-Jan-2020

Location

Linköping

Contact

Susanne Öman [C] -
Andreas Esping +46 (13) 180000
Apply for job!

Din framtida utmaning

Du kommer att arbeta tillsammans med andra erfarna lackerare där ni ansvarar för tillverkning, kvalitet och leverans. Då det är höga kvalitetskrav på de produkter du tillverkar är det viktigt att du är noggrann i det du gör. Arbetet innebär hela spektrat inom måleriet - allt från sprutmålning, slipning, blästring till att blanda färg. Fokus ligger på att förbereda och måla detaljer till Boeing 787 och Airbus A350. Även stöttning till andra program (A320 och A321) förekommer.
 

Din profil

Vi söker dig med fullständiga gymnasiebetyg och stort intresse för teknik. Du har erfarenhet av målning, lackering och/eller ytbehandling. Har du tidigare erfarenheter från tillverkande industri är detta meriterande men dock inget krav. Som person är du flexibel vad det gäller arbetsuppgifter och arbetstider då tjänsten innebär skiftarbete.

Du är en drivande person som ser positivt på nya utmaningar. Du är en lagspelare som värdesätter gott samarbete och god stämning kollegorna emellan, men du trivs ändå med att arbeta självständigt. För dig är kvalitet viktigt och du tycker om att arbeta med varierande uppgifter. Som lackerare på Saab kommer du långt med rätt handlag och viljan att lära dig mer!

Meriterande för tjänsten är om du har goda språkkunskaper i engelska samt vana att arbete i olika datasystem.

Den du är idag

Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav, vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper
• Som person är du flexibel, vad det gäller arbetsuppgifter och arbetstider, för närvarande arbetas det 3-skift i måleriet
• Vi ser gärna att du är drivande och ser positivt på nya utmaningar
• Du är en lagspelare, som värdesätter gott samarbete och god stämning kollegorna emellan, och även kan arbeta självständigt med eget ansvar i arbetet
• Goda språkkunskaper i engelska samt datorvana är meriterande
• För dig är kvalitet viktigt och du tycker om att arbeta med varierande uppgifter

Vad du blir en del av

I affärsområdet Industrial Products & Services (IPS) ingår affärsenheterna Aerostructures, Avionics och Combitech, samt Ventures portfölj av hel- och delägda företag. IPS fungerar som en holdingorganisation där varje verksamhet utvecklar och arbetar med strategier för lönsam tillväxt efter förutsättningarna på respektive marknad.

Affärsenheten Aerostructures levererar flygplansstruktur med ingående system och är integrator med helhetsansvar för utveckling, industrialisering och produktion av delar till civil flygindustri över hela världen. Våra kunder är främst Airbus och Boeing.

Hur ser en typisk arbetsdag ut? I princip så är den ena dagen inte den andra lik. Som ett första steg tar du emot och förbereder ytbehandlat material. I målningsjobbet ingår uppgifter så som att blanda och registrera färg. Du kommer att lackera artiklarna med hjälp av sprutpistol och mindre ytor behöver i vissa fall handmålas. Avdelningen ansvarar för hela kedjan - från förarbete till efterarbete såsom maskering, slipning och datahantering.

Vill du ta chansen att utvecklas på Saab?

Urvalet sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Motivera varför just du skulle passa som lackerare. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman på susanne.oman@skill.se

Välkommen in med din ansökan!

Apply for job!