Maskinreparatör

Vacancies 05 April 2019

Closing date

28-Apr-2019

Location

Linköping

Contact

Exina Karmanik [C] +46 (10) 2168267
Paul Kartal +46 (13) 184393
Apply for job!

Din framtida utmaning

Vi genomgår en hel del spännande förändringar då vi expanderar och utvecklas, och där det idag finns ett flertal projekt, som befinner sig i uppstarten av produktion.

Därför blir industrialiseringsåtagandet allt mer konkret i form av bl.a. ökat fokus på producerbarhet, optimerade produktionsflöden samt översyn och förbättring av maskiner och utrustning.

I rollen som reparatör kommer du att arbeta med såväl förebyggande serviceunderhåll som akuta reparationer på vår produktionsutrustning.
Arbetet innebär att du själv felsöker objektet och genomför reparationen. Även montering av ny utrustning kommer att förekomma.

Den du är idag

Vi söker dig som har några års praktisk erfarenhet som reparatör, mekaniker och/eller servicetekniker. Du har ett stort intresse för underhåll och teknik och besitter grundläggande el och hydraulik kunskaper.
Erfarenhet av automation, PLC och industriel är meriterande.

Som person krävs det att du är flexibel, utåtriktad och har god samarbetsförmåga.

Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Här har du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad.
Du tycker om att lösa praktiska uppgifter, är proaktiv och letar förbättringar och har förmågan att lägga upp dit arbete på ett effektivt sätt.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Vad du blir en del av

Du kommer vara en del av en grupp på 20 personer som är organiserad under Produktionstekniska avdelningen som ansvarar för reparationer, drift och underhåll för Saab Dynamics komposittillverkning, robot, missil och undervattenprodukter.

Om Saab

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och
marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.


Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Apply for job!