Materialhanterare

Vacancies 06 February 2020

Closing date

29-Feb-2020

Location

Linköping

Contact

Lisen Götze [C] +46 (10) 2167765
Anna Brolén +46 (10) 2168366
Apply for job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Din framtida utmaning

Som materialhanterare blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom godsmottagning och godsavsändning samt materialhantering för produktion.

Huvudsakliga uppgifter gärna I punktform:

·         Godsmottagning och mottagningskontroll av komponenter och produkter

·         Lagerupplägg och regelbunden inventering

·         Materialhantering till produktion

·         Transportbokningar och leveransbevakning

·         Packning och utleveranser

·         Hantering farligt gods och kemikalier

·         Kontinuerligt förbättringsarbete som drivs enskilt och i team

Den du är idag

För den här rollen ser vi att du har en eftergymnasial och/eller relevant yrkesutbildning. Du har praktisk erfarenhet av liknande roller inom gods-, lager- och materialhantering samt lageradministration. Du har tidigare arbetat med affärssystem, företrädesvis i logistikmodul, t ex IFS Sherpa produktion eller något transportbokningssystem.

Som person är du självgående och relaterar till din omgivning på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en god kommunikativ förmåga då dialog sker med många olika gränssnitt och intressenter till denna funktion. Du har en vilja och förmåga att hjälpa andra samt anstränger dig för att leverera lösningar med hög kvalitet.

Du har truckkort A och traverstillstånd samt goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om rollen låter intressant, tveka inte att skicka in din ansökan då intervjuer sker löpande!

Vad du blir en del av

Avdelning Vehicle Systems i Linköping är enhet under stark internationell tillväxt. Avdelningen ansvarar för produkter och dess produktlivscykel inom segmentet Vehicle Electronics. Verksamheten omfattar försäljning, produktutveckling, produktion och eftermarknad och support av avancerad dataelektronik- och sensorsystem för krävande miljöer. Inom Vehicle Systems arbetar ca 70 medarbetare. 

En av sektionerna, Production and Logistic sysselsätter idag 16 personer som tillsammans ansvarar för avdelningens produktion, bestående av prototyptillverkning  och mindre serieproduktion samt eftermarknadssupport. Inom sektionen ligger även ansvar för övergripande produktionsplanering och supply chain för produktion, materialhantering, gods- och lagerhållning.

Här är exempel på produkter inom Vehicle Systems –

https://saab.com/land/c4i/tactical-c2-systems/vehicle-electronics-solutions/

Apply for job!