MÄTOPERATÖR INOM SLUTMONTERING TILL SAAB!

Vacancies 01 July 2019

Closing date

31-Aug-2019

Location

Linköping

Contact

Emma Eriksson [C] -
Claes Kylemo +46 (13) 185999
Apply for job!

Vad du blir en del av

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Inom området Produktion för Slutmontering arbetar 15 tjänstemän samt 55 verkstadsanställda. Verkstaden är ren, ljus och har god arbetsmiljö. Arbetet i sig är av finmekanisk karaktär och mycket omväxlande.

Din framtida utmaning

Du kommer att arbeta som mätoperatör i slutmontering för JAS 39 Gripen och andra flygfarkoster.

Arbetsuppgifterna är av blandad art och består i korthet av:
• Mekanisk och elektrisk installation i flygplan
• Installera och verifiera att elinstallationen fungerar som den ska

Den du är idag

Du har minst en gymnasial utbildning. Du har yrkeserfarenheten med dig då du arbetat inom industri några år. Meriterande är om du har erfarenhet från elinstallation. Ansvarstagande och noggrannhet är en självklarhet och krav när Du jobbar med flygplan.

Du bör även vara utåtriktad, drivande och van att ta egna initiativ, driftig och trivas med att jobba i team. Goda språkkunskaper i engelska samt god datorvana är ett krav. Kunskap om produkten och de processer som styr verksamheten är meriterande.

I rollen som mätoperatör förväntas du jobba i en grupp inom avsnittet så att de uppsatta målen möts. De störningar som ofrånkomligt dyker upp skall analyseras, åtgärder vidtas för att om möjligt fortfarande möta målen alternativt minimera påverkan. Detta skall ske med en utpräglad känsla för balansen mellan fart och produktens kvalitet då flygsäkerheten och kvalitet hela tiden måste hållas i åtanke. Nationella och internationella uppdrag ingår i tjänsten.

Övriga önskvärda kvalifikationer:
• Mycket stor flexibilitet
• Mycket god samarbetsförmåga
• Mycket stort ansvarstagande
• Flygtekniskt gymnasium
• God kommunikationsförmåga och social förmåga
• Problemlösande
• Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift, övriga språkkunskaper är en merit

Välkommen med din ansökan!

Apply for job!