Mjukvaruingenjör med fokus på Java

Vacancies 30 September 2019

Closing date

31-Oct-2019

Location

Göteborg

Contact

Åsa Mårtensson [C] +46 (10) 2165107
Gunilla Schüldt +46 (31) 7948860
Apply for job!

Vad kan Saab erbjuda dig?

En anställning hos oss kan ge många möjligheter och utvecklingsvägar i yrkesroll och karriär. Vi inser att kontinuerligt lärande är viktigt för att ta oss långt som företag. Balans mellan arbete och fritid är en självklarhet. Vårt kontor kännetecknas av medarbetare med driv, engagemang och professionalism, men också en avslappnad attityd och prestigelöshet, vilket vi tycker är viktigt.

Din roll

Du kommer som mjukvaruingenjör tillhöra ett agilt tvärfunktionellt team som jobbar med Scrum och vi arbetar i sprintar som är tre veckor. Teamet består av sju medlemmar med olika expertkompetens. Din huvuduppgift blir att:

  • designa,
  • implementera
  • testa mjukvaran

Din profil

Du har relevant högskoleutbildning inom teknik/systemutveckling med goda kunskaper inom Java. Vi ser gärna att du har ett par års relevant erfarenhet. Vidare så letar vi efter dig som har kompetens i ett eller flera av följande områden:

  • Objektorientering
  • Java/C#
  • Matlab
  • Embedded systems

Personliga egenskaper som vi värdesätter är förmåga att agera självständigt, med stort engagemang och eget driv och med ett intresse för kunden och användarnas behov och önskemål. Du är duktig på att kunna se samband och beroenden och är en analytisk problemlösare som delar med dig av idéer och erfarenheter. Du har lätt för att samarbeta och inser vikten av lyhördhet, generositet och humor för att skapa goda relationer och en bra stämning.

En karriär på Saab uppmuntrar dig att nå långt.  Du har möjlighet att utvecklas både personligt och professionellt. Under din karriär fortsätter du ditt lärande. Vi inser att kontinuerligt lärande är viktigt för oss för att ta oss långt som företag.

Verkar detta intressant? Ansök nu!

Vad du blir en del av

Affärsområde Surveillance- vi erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Vi arbetar med Signalbehandling och Målföljning. Signalbehandlingsteamet utvecklar firmware och software som har till uppgift att detektera svaga radarekon i närvaro av brus och starkt klotter. Målföljningsteamet utvecklar software för att hitta målen bland radarekon från mål och omgivningen.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Saab? Läs vår : People Philosophy

Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Apply for job!