Mjukvaruutvecklare SAAB Dynamics

Vacancies 10 January 2020

Closing date

10-Feb-2020

Location

Linköping

Contact

Lisen Götze [C] +46 (10) 2167765
Katarina Midfors +46 (13) 181884
Apply for job!

Vad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster och kamouflagesystem för försvarsmarknaden. Vår breda produktportfölj innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Vi expanderar nu och står inför många spännande uppdrag och utmaningar. Vi söker därför personer som vill bli en del av vårt växande team där kompetens och idéutveckling i en kreativ och flexibel arbetsmiljö är nyckeln till vår framgång. Hos oss finns möjligheten att utvecklas och växa som individ och vi värnar balansen mellan arbete och fritid.
 

Din roll
 

Som system-/programvaruutvecklare hos oss kommer du att ingå i ett mindre utvecklingsteam med fokus på att utveckla och leverera avancerade programvarusystem för undervattenssystem, missiler och torpeder. Du kommer att få möjlighet att arbeta inom hela utvecklingskedjan från krav till verifiering. I arbetet ingår samarbete både inom teamet och med team som integrerar produkten.

Våra kompetensområden innefattar allt från systemdesign, HW-nära programvaruutveckling, applikationsutveckling, inbyggda system till utveckling av användargränssnitt. Detta ger goda möjligheter till  flexibilitet och utveckling man där du kan arbeta med olika produktområden såväl som med varierande arbetsuppgifter beroende på intresse. Då vi kommer att anpassa dina arbetsuppgifter och ansvar efter din erfarenhet och intresse söker vi alltifrån nyexaminerade ingenjörer till erfarna system-/programvaruutvecklare.

Din profil
 

Du är troligtvis civil- eller högskoleingenjör med någon form av bakgrund inom programvaru- och systemutveckling från dina studier och tidigare arbete. Som person är du engagerad, strukturerad och ansvarstagande. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och eftersom vi mestadels arbetar inom projekt innebär detta även att du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga.

Har du kunskaper inom ett eller flera av nedanstående områden är detta meriterande:

• C/C++ programvaruutveckling
• Programvaruutveckling i Linux miljö
• Realtidssystem
• Signalbehandling
• BSP och drivrutinutveckling
• Middleware och adaptionslager
• Olika kommunikationsprotokoll så som IP, USB, Ethernet m.m
• Continuous Integration

• Säkerhetskritisk programvara
• Modellbaserad utveckling
 

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Apply for job!