Montör inom prototypverkstad Avionics

Vacancies 02 July 2019

Closing date

11-Aug-2019

Location

Arboga

Contact

Jens Fredensborg +46 (10) 2171098
Peter Andersson +46 (589) 81118
Apply for job!

Vi söker montör till vårt underhållsteam som arbetar med Gripen. Är du en lösningsorienterad lagspelare som gillar utmaningar inom teknikområdet så har vi en utmaning till dig.

Din framtida utmaning

Hos oss kommer du att arbeta med tillverkning, reparation och modifiering av bland annat underhållsutrustningar till befintliga testsystem för JAS39.

Detta kommer du att göra genom mekanisk bearbetning, mjuklödning, ytmontering och kontaktpressning.
Kompletterande utbildning kommer att erbjudas

 

Vi arbetar kontinuerligt med att anpassa verksamheten till Lean produktion och att arbeta mer metodiskt och processtyrt. Du kommer att få vara med att bidra med dina tankar och idéer, både i stort och smått. För att trivas och prestera bra i denna roll är du noggrann och systematisk. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är förmågan att arbeta både självständigt och i grupp samt en positiv inställning till nya utmaningar.

Din profil
Du har en utbildning på gymnasienivå, alternativt YH-utbildning, inom elektronik och har ett stort intresse av teknik. Meriterande, men inget krav, är erfarenhet elektronikreparation och/eller erfarenhet av analog- och digitalteknik inom området.
För att arbetet ska flyta på bra, ser vi att du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.
Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vill du arbeta i en inspirerande och dynamisk miljö med spännande arbetsuppgifter så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vad du blir en del av
Du blir en del utav vårt reparations- och underhållsteam i Arboga. Vi är 14 anställda som främst arbetar med apparatunderhåll och elektroniska enheter.
Vi arbetar metodiskt och stöttar varandra för att lösa de problem och utmaningar som apparatunderhållet innebär. Vi är en del utav affärsområdet Support & Services som ingår i Saab AB.
Läs mera om oss via denna länk

Apply for job!