Montör sökes till Surface Production

Vacancies 26 November 2019

Closing date

17-Dec-2019

Location

Göteborg

Contact

Åsa Mårtensson [C] +46 (10) 2165107
Josephine Leo +46 (31) 7949006
Apply for job!

Nu söker vi montör till vår produktionsenhet Surface för arbete i antennhallen

 

Din roll

Du kommer bli en del av vårt produktionsteam som ansvarar för slutmontering och provning av leveransprodukter för våra olika mark- och sjöradarsystem.

Produktionsenheten Surface ansvarar för:

·         Montering och förbindning av radarhyddor

·         Montering och provning av antenner     

·         Sensor- och systemprov

·         Service och garantiåtaganden

·         Slutavsyning innan leverans

 

Arbetet är slutfasen på en längre förädling där vi monterar, installerar och provar slutprodukten innan leverans. Som en del av Surface kommer du att få en helhets bild av våra system och arbetet sker ofta i tätt samarbete med en rad intressenter.

Din profil

Vi söker dig som har stor erfarenhet av montering och förbindning. Vi tror att du är gediget lösningsorienterad och tar ett stort eget ansvar för att driva ditt arbete i mål.

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi ställer stora krav på samarbetsförmåga då arbetet bedrivs i teamform där vi alla tar ansvar för kvalité och leverans. Du har förmåga att hantera ständiga förändringar i flödet och har lätt att kommunicera.

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning eller lång erfarenhet av montering och förbindning. I befattningen kommer det även att ingå antennkarakterisering, så erfarenhet inom provning är också meriterande.

Vad blir du en del av

Produktionsenheten Surface ansvarar för montering, installation och provning av slutprodukter innan leverans inom vår verksamhet Sourcing & Production.

Som en del av Surface kommer du att få en helhets bild av våra system och arbetet sker ofta i tätt samarbete med en rad intressenter.

Vi är idag 35 personer i denna verksamhet. Rollen tillhör IF Metalls avtalsområde. 

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

 

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Saab? Läs vår People Philosophy

Om Saab

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och
marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Apply for job!