Motormekaniker

Vacancies 08 January 2020

Closing date

01-Feb-2020

Location

Muskö

Contact

Richard Herbertsson [C] -
Per Martinsson +46 (40) 348329
Apply for job!

Kockums, ett affärsområde inom Saab, representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik.
Ett sammansvetsat gäng som gör allt för att Marinens fartyg skall vara tillgängliga och körklara. Här löser vi problem som uppstår tillsammans och det är vår gemensamma kompetens som gör att vi kan utföra arbetet. Vill du utvecklas med oss?

Som motortekniker kommer du vara med och se till så att marinens ytfartyg och ubåtar är i bästa möjliga klass. Arbetet innefattar felsökning och underhåll av farkost med högteknisk nivå och komplexitet varför det ställs höga krav på dig. Du kommer underhålla och reparera allt från dieselmotorer med effekter upp till 2600kw till elsystem och hydraulsystem. Du är en problemlösare som älskar att arbeta med teknik. På Muskö finns möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper då du kommer arbeta med kollegor som har hög kompetens. Jobbet är varierande eftersom det handlar om olika fartyg med olika komplexitet och ålder. Vill du utveckla dig själv och arbeta i en spännande miljö?

Glad och positiv kille/tjej som är ordningsam och har ett brinnande intresse för teknik i allmänhet och motorer i synnerhet. Du måste vara ansvarstagande, ordningsam och strukturerad. Du är en person som ser problemlösning som en väg till personlig utveckling och inte som ett hinder. Du har utbildning som motorman, teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat vis.

Samarbete är viktigt men också förmågan att kunna jobba självständigt. Vidare så är ordning och reda en självklarhet för dig, inte bara i verkstaden utan också i din hantering av administrativa göromål, tex. arbetsorders eller servicerapporter m.m.

Du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska och på engelska samt innehar minst B-körkort.

Tjänsten omfattas av svensk försvarssekretess vilket innebär att du måste bli godkänd på en säkerhetskontroll gjord av myndighet.

Apply for job!