Planerare för elektronikprodukter

Vacancies 02 July 2020

Closing date

23-Aug-2020

Location

Huskvarna

Contact

Pernilla Vallbo [C] +46 (10) 2156046
Anders Tedman +46 (10) 2166819
Apply for job!

Vad du blir en del av:

Avionics Systems, en del av Saab AB som erbjuder sina kunder styr- och reglerelektronik för flygsäkerhetskritiska och taktiska system samt elektromekaniska aktuatorer och displaysystem.

Du kommer att bli en del av vår planeringsfunktion inom Electronics & Sensors med ansvar för den interna planeringen av såväl nytillverkning som inplanering av kundreturer i vår produktion.
Vi har en nära samverkan med flera andra funktioner inom företaget. Till vår hjälp använder vi ett MPS system som är utvecklat av IFS, Industrial and Financial Systems

Din roll:

Hos oss erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete med goda personliga utvecklingsmöjligheter.

Som produktionsplanerare har du ansvar för att planera in arbete som ska utföras i våra verkstadsenheter,  initiera inköp av artiklar,  beordra tillverkning på våra verkstadsenheter samt utfärda dokumentation för leverans till kund.

Det ingår breda kontaktytor och ett nära samarbete med projektledare, inköpare, produktionstekniker, verkstadschefer, produktionspersonal, projektledare, customer support avdelning med flera.

Du har ansvar för att följa upp tillverkningskostnader och rapportera produktions- och leveransläge till linje och projektansvarig

Den du är idag:

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med planering av produkter inom elektronik och/eller mekanik. Att ha arbetat med IFS-MPS system är meriterande.

Vi ser gärna att du har en teknisk/logistisk utbildning med inriktning mot planering på gymnasie-/högskolenivå eller dokumenterad erfarenhet inom området.

För att trivas hos oss är du positiv, kommunikativ, social och gillar att samverka i grupp. Du ser möjligheter i förändringar och har lätt för att skapa och underhålla relationer. Du har ett strukturerat arbetssätt och tar gärna initiativ till förbättringar och utveckling. Du kan arbeta självständigt men även samverka i grupp.

Vi är en avdelning som lägger stor vikt vid engagemang, delaktighet och eget ansvar genom målstyrning.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, så kan du läsa om dem här

Vänligen observera att du kan ansöka på antingen svenska eller engelska, intervjuer för denna tjänst kommer att ske i augusti. Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal – to help protect people.

Apply for job!