Plåtslagare/svetsare

Vacancies 12 August 2019

Closing date

15-Sep-2019

Location

Muskö

Contact

Richard Herbertsson [C] -
Michael Nilsson +46 (10) 2168691
Apply for job!

Kockums, ett affärsområde inom Saab, representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik.
Ett sammansvetsat gäng som gör allt för att Marinens fartyg skall vara tillgängliga och körklara. Här löser vi problem som uppstår tillsammans och det är vår gemensamma kompetens som gör att vi kan utföra arbetet. Vill du utvecklas med oss?

Som svetsare på Kockums kommer dina arbetsuppgifter vara allt från nytillverkning av enstycksdetaljer till renovering och ombyggnationer av marina farkoster, varför det ställs krav på din förmåga att kunna ta egna initiativ och komma med egna kreativa lösningar. Du är en problemlösare som älskar att arbeta med teknik. På Muskö finns möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper då du kommer arbeta med kollegor som har hög kompetens. Jobbet är varierande eftersom det handlar om olika fartyg med olika komplexitet och ålder. Vill du utveckla dig själv och arbeta i en spännande miljö?

Vi söker en mångbegåvad medarbetare till avdelning stål. Du är utbildad plåtslagare eller svetsare med några år i yrket och erfarenhet inom framförallt aluminium och rostfritt men även stål. Du bör ha erfarenhet och kunskap i metoderna TIG, MIG och MAG. Licenser är meriterande men inget krav. Din noggrannhet ska märkas i dina jobb, kvalitet är mycket viktigt och genom ett strukturerat arbetssätt, god planering och rätt prioritering kan du själv utvärdera och lämna ifrån dig dina jobb.

Samarbete är viktigt men också förmågan att kunna jobba självständigt. Vidare så är ordning och reda en självklarhet för dig, inte bara i verkstaden utan också i din hantering av administrativa göromål, tex. arbetsorders eller servicerapporter m.m.

Du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska och på engelska samt innehar minst B-körkort.

Tjänsten omfattas av svensk försvarssekretess vilket innebär att du måste bli godkänd på en säkerhetskontroll gjord av myndighet.

Apply for job!