Point of Contact med teknisk förståelse

Vacancies 04 April 2019

Closing date

28-Apr-2019

Location

Linköping

Contact

Exina Karmanik [C] +46 (10) 2168267
Mattias Lindström +46 (13) 182840
Apply for job!

Som Point of Contact ansvarar du för processen från affärsmöjlighet till leverans. Du är den riktiga spindeln i nätet med stor kontaktyta! Låter det intressant? Läs mer nedan och sök redan idag!

Din framtida utmaning

Nu söker vi en ytterligare Point of Contact att förstärka vårt team med. Tjänsten är placerad i Malmslätt, Linköping och du kommer tillhöra ett team på 3 personer som tillsammans agerar länken mellan affären och den operativa verksamheten. Som Point of Contact ansvarar du för processen från affärsmöjlighet till leverans. Du är sakkunnig inom respektive kontrakt/affär och innehar ett delegerat affärsägarskap och kundansvar. I rollen kommer du även utföra analyser, bevaka uppdrag, initiera förbättringar och effektiviseringar.

I dina arbetsuppgifter ingår också att:

  • Stötta affärsägare och linjen vid start av nya kontrakt, samt agera sammanhållande för anbudsförlag eller delegerat offertansvar
  • Lämna underlag till och delta vid Sälj och Verksamhetsplanering
  • Representera avdelningen Maintenance Production och BU Gripen Support vid affärsmöten och beslutsforum, samt säkerställa avtalsefterlevnad och leverans
  • Sprida affärsinformation inom avdelning Maintenance Production
  • Att tillsammans med affärsansvarig etablera riktlinjer för prioriteringar på affärsnivå och mellan affärer, samt sprida dessa prioriteringar inom avdelningar och BU
  • Fatta/stötta med prioriteringsbeslut vid akuta operativa planeringskonflikter

Den du är idag

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och flerårig arbetslivserfarenhet från arbete i produktionsverksamhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete som chef, planerare eller liknande yrken, men det är inget krav. Du har en god förståelse för flöden, planering och processer. Du är van vid att använda olika IT-system, skriva Excelanalyser, rapporter och flödesscheman.

Som person är du engagerad, driven och kommunikativ. Eftersom du dagligen måste göra viktiga prioriteringar arbetar du effektivt och är inte rädd för att ta beslut. Vi ser också att du är stresstålig och har god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift, är ett krav. Då det ingår resor i tjänsten är ett krav att du har B-körkort.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Vad du blir en del av

Support and Services är ett affärsområde inom Saab som levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad, för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Om Saab

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och
marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.


Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Apply for job!