Produktionstekniker med inriktning Hydraulik och Elektromekanik för flygindustrin

Vacancies 07 July 2020

Closing date

23-Aug-2020

Location

Huskvarna

Contact

Pernilla Vallbo [C] +46 (10) 2156046
Therese Barkne +46 (73) 4183318
Apply for job!

Vad blir du en del av

Du ingår i ett produktionstekniskt team på 8 personer som ansvarar för verksamhetens produktionstekniska kunnande varav effektivisering av produktionen, felsökning och framtagning av verktyg, fixturer och testutrustningar är en del av arbetet. Vi arbetar i tätt samarbete med vår inköpsavdelning, leverantörer och utvecklingsavdelning. Inom verksamheten använder vi Mastercam 2020, Catia V5 som CAD verktyg samt IFS affärssystem. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med goda personliga utvecklingsmöjligheter. I din roll som produktionstekniker kommer du att delta i flera projekt samtidigt såsom nya utvecklingsprojekt och löpande serieprojekt. Teknisk support till produktion är en naturlig del av arbetet och du kommer dessutom att ha externa kontakter med underleverantörer, kunder m.m

Din framtida utmaning

Du kommer att arbeta med att utveckla och automatisera produktionsprocesser genom att ständigt förbättra och eliminera slöserier och även att utfärda/uppdatera underlag, rutiner och instruktioner.

Den är du idag

Vi söker dig som tar ett helhetsperspektiv för produkterna, är lösningsorienterad och beslutsmässig samt bidrar till en god stämning och teamkänsla. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt då stor del av dokumentation och kommunikation sker på engelska

Du har erfarenhet av:

  • Produktionsteknik
  • Hydraulik
  • Elektromekanik
  • Beredning och god kunskap om elektromekanik och hydraulik.
  • Erfarenheter från kontrollverksamhet på elektromekanik och hydrauliska enheter.
  • Tagit fram monteringsanvisningar, kontrolldokumentation och testmetoder till produkterna.
  • Du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande.
  • Som person är du kommunikativ och pedagogisk då arbetet innebär mycket samarbete med flera funktioner inom företaget. Du trivs i rollen att driva flera projekt parallellt, arbeta systematiskt och dokumentera ditt arbete.
  • Rollen innebär att du är flexibel, ansvarstagande och strukturerad med en god planeringsförmåga samt att du drivs av att arbeta målorienterat och självständigt.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, så kan du läsa om dem här

Vänligen observera att du kan ansöka på antingen svenska eller engelska samt att intervjuer för denna tjänst kommer att ske i augusti. Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal – to help protect people.

 

Apply for job!