Projekt- och ekonomiadministratör

Vacancies 17 May 2019

Closing date

09-Jun-2019

Location

Linköping

Contact

Emir Acar [C] +46 (10) 2169353
Terese Fransson +46 (470) 42343
Apply for job!

Vi söker en serviceinriktad och strukturerad person som tycker om att jobba  i team.

Placeringsort på denna tjänst kan vara i Arboga, Linköping eller  Växjö.

Din roll

 I rollen som Projekt- och ekonomiadministratör ansvara du och din grupp för projektregistrering, registervård och fakturering av projekt för Support & Services. I ansvaret ligger att säkerhetsställa att projekt och fakturering utförs på ett optimalt sätt tillsammans med vår ”kund”. Detta innebär kontakt med hela verksamheten i alla led.

Huvuduppgifterna består av:

  • Fakturering
  • Projektregistrering
  • Registervård

Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad, har en förmåga att ta initiativ och trivs med att arbeta i grupp. För att trivas i rollen som projekt- och ekonomiadministratör är du en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar och driver dem i mål. Vi tror också att du är flexibel och har därmed lätt att anpassa dig vid förändringar. 

Du har:

  • Gymnasial utbildning inom ekonomi eller alternativ ekonomiutbildning. Har du tidigare arbetat med fakturering, projektregistrering eller likställda arbetsuppgifter inom ekonomi välkomnas detta.
  • God kunskap i engelska

Meriterande kompetenser

  • Erfarenhet från BW On (Agresso), Sherpa (IFS), Excel
  • Har du tidigare arbetat med fakturering, projektregistrering eller likställda arbetsuppgifter inom ekonomi välkomnas detta.
  • Resor kan förekomma i tjänsten
     

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab AB, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Enheten som du kommer tillhöra är centralt organiserad och har i uppgift att driva hela faktureringsflödet och även projektregistrering mot ständig förbättring. Arbetet innebär därmed också att tillse att de standardiserade arbetsrutinerna inom Support & Services Sverige stöttar verksamheten, efterlevs och utvecklas.

If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal – to help protect people.

Apply for job!